Δείτε το ρεκόρ 0-400-0 km/h της Koenigsegg Regera από μέσα [video]

Δείτε το ρεκόρ 0-400-0 km/h της Koenigsegg Regera από μέσα [video]

Πλάνα από το εσωτερικό του σουηδικού υπεραυτοκινήτου μαζί με τα δεδομένα τηλεμετρίας.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Koenigsegg Regera έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της δοκιμασίας 0-400-0 km/h με επίδοση 31,49" και σήμερα η σουηδική εταιρεία δημοσίευσε το on-board βίντεο που μας μεταφέρει στη θέση του συνοδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Koenigsegg Regera: Νέο ρεκόρ 0-400-0 km/h σε 31,49" [video]

koenigsegg

Το ρεκόρ σημειώθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο αεροδρόμιο Råda, με οδηγό τον Sonny Persson. Οι μόνες επεμβάσεις που έγιναν στο μοντέλο σε σύγκριση με την έκδοση παραγωγής ήταν η προσθήκη ρολ κέιτζ, οι ζώνες τεσσάρων σημείων και η προσθήκη Racelogic VBox (όργανα μέτρησης). 

Μαζί με τα πλάνα από την καμπίνα της Regera έχουμε πλέον πρόσβαση και στα δεδομένα τηλεμετρίας που αποκαλύπτουν τις εξωπραγματικές δυνατότητες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης του υπεραυτοκινήτου. Το 0-400 km/h ολοκληρώθηκε σε 22,82" ενώ για το 400-0 km/h χρειάστηκαν μόλις 8,67". Οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον οδηγό ήταν πολύ μεγάλες. Ενδιαφέρον έχει η καμπύλη επιτάχυνσης αλλά και ο ήχος, καθώς η Regera των 1.500 PS (twin-turbo V8 κινητήρας σε συνδυασμό με τρεις ηλεκτροκινητήρες) εξοπλίζεται με το επαναστατικό κιβώτιο μίας σχέσης της Koenisgegg.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube