Δείτε το Lynk & Co 03 Cyan Concept εν δράσει [video]

Δείτε το Lynk & Co 03 Cyan Concept εν δράσει [video]

Πλάνα από τις δοκιμές εξέλιξης του πρωτοτύπου στην Ισπανία.

Η Cyan Racing (πρώην Polestar Racing) δημοσίευσε ένα video με πλάνα από τις δοκιμές εξέλιξης του Lynk & Co 03 Cyan Concept που έλαβαν χώρα στην Ισπανία.

Ο Henrik Fries, επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης στην Cyan Racing δήλωσε: "Κάναμε αυτό το ταξίδι και στο παρελθόν με τα Volvo S60 και V60 Polestar κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγωνιστικού προγράμματος της Volvo Cars και της Polestar. Το να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο για το δρόμο βασισμένο στο αγωνιστικό Lynk & Co 03 WTCC είναι συναρπαστικό και ένα σημαντικό βήμα για τα μελλοντικά μας σχέδια."

Ο Mattias Evensson, υπεύθυνος εξέλιξης κινητήρων της Cyan Racing δήλωσε: "Μπορεί αυτό το πρωτότυπο να είναι λίγο υπερβολικό, όμως μάθαμε πως για να εξερευνήσεις τα πραγματικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου πρέπει να το πιέσεις στα όριά του και αυτό είναι που κάνουμε και εμείς με το συγκεκριμένο μοντέλο. Εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε την βέλτιστη ισορροπία μεταξύ απόκρισης και απόδοσης σε συνδυασμό με προβλέψιμη, ισορροπημένη και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά...Απολαμβάνω την οδήγηση αυτού του μοντέλου το ίδιο με το αγωνιστικό μου"

Lynk & Co 03 Cyan Concept

Να θυμίσουμε πως το Lynk & Co 03 Cyan Concept που παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτοτύπου στην έκθεση Γενεύης, ενσωματώνει την τεχνογνωσία της εταιρείας από τη συμμετοχή της στο WTCC και αποτελεί πρόγευση ενός μοντέλου παραγωγής.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,0 λίτρων με απόδοση 535 PS και 51,4 kgm ροπής, ο οποίος στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων και διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε 4,4", τα 0-200km/h έρχονται σε 10" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube