Δείτε ένα μηχανικό να αλλάζει… φυλή! [videos]

Δείτε ένα μηχανικό να αλλάζει… φυλή! [videos]

Από Κινέζος γίνεται νέγρος – και αφορμή να μάθουμε για μια μετατροπή που είναι πολύ της μόδας στις ΗΠΑ…

Αυτή τη σκηνή τη βλέπουμε στα καρτούν, αλλά εδώ είναι πραγματική. Και ο μηχανικός φαίνεται να είναι το θύμα μιας φάρσας.

Εκτός κι αν προσπαθούσε όντως να φτιάξει κάτι στο αυτοκίνητο, βουλώνοντας την εξάτμιση με κάτι που κρατάει στο χέρι.

Δεν το παίρνει άσχημα όμως αφού τον βλέπουμε να χαμογελάει ψάχνοντας τους φαρσέρ, ενώ ο τύπος πίσω από την κάμερα έχει σκάσει στα γέλια.

Πολλά θα πρέπει να έχουν χαθεί στη μετάφραση αφού δεν έχουμε ιδέα από κινέζικα, όμως αυτό το περιστατικό, πέρα από κωμικό, ήταν και η αφορμή να μάθουμε για κάτι που έχει γίνει της μόδας στον κόσμο των Αμερικανών “truckers”, σε νότιες και μεσοδυτικές κυρίως Πολιτείες των ΗΠΑ.

Οι κάτοχοι ντίζελ pickup κάνουν ειδικές μετατροπές στην εξάτμιση των φορτηγών τους ώστε αυτά να εκπέμπουν κατά βούληση σύννεφα μαύρου καπνού, τυλίγοντας τους περαστικούς. Για αστείο…

Η κακόγουστη αυτή συνήθεια είναι γνωστή ως coal-rolling”, κι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις ανάμεσα στους βλαχοκάγκουρες, που Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως το Colorado, έχουν νομοθετήσει ειδικά για να την πατάξουν! Μάλιστα, έχουν γίνει ενέργειες για να κλείσει ένας «βελτιωτής» που ειδικεύεται σε τέτοιες μετατροπές.

Δείτε το video με το πάθημα του Κινέζου μηχανικού και κατόπιν ένα άλλο με σκηνές “coal-rolling” στην πολιτισμένη Αμερική… 

 [Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube