Cyberhouse: Πολυτελής κατοικία εμπνευσμένη από το Tesla Cybertruck [video]

Cyberhouse: Πολυτελής κατοικία εμπνευσμένη από το Tesla Cybertruck [video]

Προσφέρει όλες τις ανέσεις και υψηλά επίπεδα προστασίας για όσους ζουν στο εσωτερικό του.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει το γκαράζ Cybunker με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Tesla Cybertruck, όμως τώρα ένα αρχιτεκτονικό γραφείο από τη Ρωσία παρουσίασε το Cyberhouse - μια πολυτελή κατοικία παρόμοιου στυλ που θα ταίριαζε σε δυστοπικό μέλλον από ταινία επιστημονικής φαντασίας, είτε μιλάμε για την αποκάλυψη των ζόμπι, είτε για τη ζωή μετά από πυρηνικό πόλεμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Cybunker: Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

Το Cyberhouse που χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές και καθαρές ατσάλινες επιφάνειες στο εξωτερικό, διαθέτει θωρακισμένα παράθυρα, πόρτες που κλείνουν αεροστεγώς και φωτοβολταικά πάνελ στην οροφή για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Στο εσωτερικό, βρίσκουμε ειδικό ανελκυστήρα για οχήματα ενώ οι διαθέσιμοι χώροι φτάνουν τα 300 τετραγωνικά μέτρα. Όπως βλέπουμε από το βίντεο, ο πάνω όροφος διαθέτει και βεράντα, ενώ περιμετρικά του γκαράζ στο ισόγειο προφανώς βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, η κουζίνα και το μπάνιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Tesla Cybertruck [video]

Το κτίσμα είναι μια δημιουργία του Modern House Architecture & Design και προς το παρόν υφίσταται μόνο ως τρισδιάστατο rendering στον ψηφιακό κόσμο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το Carscoops, η εταιρεία σκοπεύει να το κατασκευάσει, με την τιμή να ξεκινά από τα $865.000 (€770.000). 

Πηγή: Carscoops

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube