Cybunker: Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

Cybunker: Το ιδανικό γκαράζ για το Tesla Cybertruck

Αυτόνομο από πλευράς ενέργειας, έχει αρκετό χώρο για δύο αυτοκίνητα και ένα κανονικό σπίτι!

Το σχεδιαστικό γραφείο LARS BÜRO NY από τη Νέα Υόρκη εμπνεύστηκε από το Tesla Cybertruck για τη δημιουργία του "Cybunker" - ένα πολυτελές γκαράζ με επιπλέον χώρο για γραφείο ή κατοικία!

Η ατσάλινη κατασκευή έχει σχήμα με γωνίες που παραπέμπουν στο αμάξωμα του Cybertruck, φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που φέρνουν άπλετο φως στο εσωτερικό και ανοιγόμενα μέρη που θυμίζουν σε λειτουργία την καρότσα του ηλεκτρικού pick-up της Tesla. Χάρη στις μπαταρίες και τα φωτοβολταϊκά, το κτίσμα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να είναι αυτόνομο από πλευράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Cybunker

Συνολικά, οι επιφάνειες των εσωτερικών χώρων του Cybunker φτάνουν τα 167 τετραγωνικά μέτρα, κάτι που σημαίνει πως εκτός από δύο οχήματα, στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενηθεί ένα σαλόνι, μια αποθήκη και ένα υπνοδωμάτιο (ή χώρος εργασίας). Φυσικά, ο κάθε πελάτης θα μπορεί να διαμορφώνει το εσωτερικό σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις.

Το Cybunker βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση εξέλιξης και σύμφωνα με το σχεδιαστικό γραφείο προορίζεται για την παραγωγή. Οι τιμές του γκαράζ θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube