Cupra: Ετοιμάζει ακόμα ισχυρότερες εκδόσεις των μοντέλων της

Cupra: Ετοιμάζει ακόμα ισχυρότερες εκδόσεις των μοντέλων της

Όπως αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Η Cupra εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ακόμη ισχυρότερες εκδόσεις των μοντέλων της με το έμβλημα "R" σύμφωνα με το βρετανικό Autoexpress.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Cupra Tavascan Concept: Ηλεκτρικό crossover στη Φρανκφούρτη

Στην ερώτηση για το αν ετοιμάζουν γρηγορότερες εκδόσεις των μοντέλων της Cupra συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων R, ο υπεύθυνος εξέλιξης των μοντέλων της Cupra, Axel Andorff απάντησε: 

«Είμαστε φιλόδοξοι μηχανικοί και ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο για εμάς. Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις τι είναι πιθανό και να θέτεις τον πήχη ολοένα και ψηλότερα. Εργάζομαι στη SEAT εδώ και έξι μήνες και έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα μοντέλα παραγωγής. Όμως έχω οδηγήσει και μερικά πρωτότυπα στα οποία προσθέσαμε νέους συνδυασμούς κινητήρων και κιβωτίων, και άλλα συστήματα κίνησης. Είμαστε μηχανικοί οπότε να είστε σίγουροι πως έχουμε ήδη αρκετές ιδέες.»

Η θυγατρική της SEAT αναμένεται να επεκτείνει τη γκάμα της μέσα στους επόμενους 18 μήνες με την κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου Cupra Leon και το υβριδικό SUV επιδόσεων Cupra Formentor. Τις επόμενες μέρες η εταιρεία θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην Έκθεση Φρανκφούρτης με την παρουσίαση του πρωτοτύπου Cupra Tavascan.

Πηγή: Autoexpress

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube