Clarkson, Hammond & May αναζητούν όνομα εκπομπής [video]

Clarkson, Hammond & May αναζητούν όνομα εκπομπής [video]

Η νέα εκπομπή της πρώην τριάδας του Top Gear στο Amazon παραμένει αβάφτιστη, επίσημα, και οι πρωταγωνιστές της ακόμα αναζητούν ένα όνομα.

Τα γυρίσματα της νέας εκπομπής των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May για το Amazon Prime έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2015, όμως το όνομα αυτής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ή τουλάχιστον, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Γιατί κατά τα άλλα οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει εκείνη την περίοδο ήθελαν το νέο διαδικτυακό show να ονομάζεται Gear Knobs. Αυτό ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Έτσι, προς το παρόν οι τρεις πρωταγωνιστές φαίνεται ότι επιδιώκουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού με την κουβέντα γύρω από το όνομα της εκπομπής, και για την ακρίβεια με τις υποτιθέμενες προσπάθειές τους να καταλήξουν σε κάτι ταιριαστό και πιασάρικο.

Οι προτάσεις που ακούγονται στα δύο video που κυκλοφόρησαν πρόσφατα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Μια μικρή λακκούβα τελειότητας, ενώ, εμπνευσμένοι από το όνομα του ίδιου του Amazon, λένε να ονομάσουν την εκπομπή… Νείλο, ή και Erewash, που είναι το αγαπημένο ποτάμι του Clarkson. Επειδή δεν φαίνονται και πολύ αποφασισμένοι, μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για αρκετό καιρό ακόμα το hastag #TheSTILLVeryMuchUntitledClarksonHammondMayAmazonPrimeShowComingAutumn2016

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube