Διέρρευσε το όνομα του νέου «Top Gear»

Διέρρευσε το όνομα του νέου «Top Gear»

Φαίνεται πως το όνομα της εκπομπής αυτοκινήτου που θα παρουσιάζουν οι Clarkson, Hammond και May στο Amazon Prime το 2016 έχει οριστικοποιηθεί.

Το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Jeremy Clarkson, του Richard Hammond και του James May από την Amazon, για μια νέα εκπομπή αυτοκινήτου, αντίστοιχη του Top Gear. Και τώρα φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε και το όνομα αυτής.

Η δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί τον Jeremy Clarkson έχει κατοχυρώσει ήδη από τον περασμένο Ιούνιο το όνομα Gear Knobs. Σε ακριβή μετάφραση σημαίνει Λεβιέδες Ταχυτήτων, όμως στην καθομιλουμένη η λέξη knob χρησιμοποιείται τόσο για το... πέος, λόγω του προφανούς συνειρμού με τον λεβιέ, όσο και ως υποτιμητικός χαρακτηρισμός για ανθρώπους, κάτι σαν το δικό μας «βλάκας». Οπότε ο αυτοσαρκασμός που χαρακτηρίζει τον Clarkson δεν θα λείπει ούτε από τον τίτλο της εκπομπής, ενώ η λέξη gear κάνει την απαραίτητη σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, έχει κατοχυρωθεί και το όνομα Speedbird, το οποίο εικάζεται ότι θα αποτελεί το όνομα του χαρακτήρα που θα αντικαταστήσει τον Stig. Υπομονή λίγους μήνες μέχρι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν επίσημα τα παραπάνω.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube