Clarkson, Hammond και May ξεκίνησαν γυρίσματα για το Amazon

Clarkson, Hammond και May ξεκίνησαν γυρίσματα για το Amazon

Οι τρεις του Top Gear ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής για το Amazon Prime, όπως πάντα με... πενιχρά μέσα, και με μια συμμετοχή-έκπληξη.

Από το περασμένο καλοκαίρι οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May ανήκουν στο δυναμικό της διαδικτυακής υπηρεσίας Amazon Prime, όπου θα συνεχίσουν την καριέρα τους μετά το Top Gear.

Η εκπομπή, όπως είχαμε αποκαλύψει τον περασμένο Σεπτέμβριο, πιθανότατα θα ονομάζεται Gear Knobs, και τα γυρίσματά της έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο η αλλαγή έδρας για τους τρεις παρουσιαστές δεν σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να δουλέψουν με πολύ λιγότερα μέσα σε σχέση με ό,τι είχαν συνηθίσει. Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Clarkson στο Twitter φαίνεται πως το προσωπικό που υποστηρίζει την παραγωγή αριθμεί πάνω από 50 άτομα, και συνοδεύεται από τουλάχιστον δύο νταλίκες και ένα camera car. Και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν κι άλλα οχήματα, τα οποία απλώς δεν χωρούσαν στη φωτογραφία.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι βέβαια και τα αυτοκίνητα τα οποία θα δοκιμάσουν οι τρεις στο λανσάρισμα του show: Μια LaFerrari, μια McLaren P1 και μια Porsche 918 Spyder. Τίποτα λιγότερο από τα απόλυτα σύγχρονα hypercars δεν θα ταίριαζε σε μια εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς. Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι η εμπλοκή μιας άλλης διασημότητας από το χώρο της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου στην υπόθεση. Δεν ξέρουμε αν θα τον δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Gear Knobs, αλλά και ο Chris Harris φαίνεται πως ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube