Car chase δεκάχρονου στην Αμερική [video]

Car chase δεκάχρονου στην Αμερική [video]

Η αμερικανική αστυνομία καταδίωξε δεκάχρονο οδηγό, για να συλλάβει τελικά τον μεθυσμένο πατέρα του.

American Police Chase 10 year old boy

Ένας άντρας στην Arizona των Ηνωμένων Πολιτειών θεώρησε πως ο δεκάχρονος γιος του ήταν ικανός να οδηγήσει το αυτοκίνητο. Μόνο που αυτή η αντίληψη οδήγησε σε ολιγόλεπτη καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο 101.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 15:30 τοπική ώρα. H τοπική αστυνομία της Arizona άρχισε να λαμβάνει αναφορές ότι ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τύπου pick-up κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προς τον αυτοκινητόδρομο. Η αστυνομία εντόπισε το κόκκινο Ford στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου, αλλά το αγόρι αρχικά δεν σταμάτησε .

Η αμερικανική αστυνομία καταδιώκει δεκάχρονο αγόρι και συλλαμβάνει σε κατάσταση μέθης τον πατέρα του

Car chase

‘Ύστερα από λίγο όμως, το Ford, πιθανότατα F-250 ακινητοποιήθηκε στη ΛΕΑ. Οι αρχές εξεπλάγην όταν στο κάθισμα του οδηγού αντίκρισαν ένα δεκάχρονο αγόρι. Το μεγαλύτερο σοκ όμως ήρθε, όταν διαπίστωσαν πως στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν σε κατάσταση μέθης ο ασυνείδητος πατέρας του παιδιού!

Η αστυνομία κράτησε τον άνδρα στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Maricopa με πολλαπλές κατηγορίες, όπως πρόκληση κινδύνου και παράνομη άδεια σε ανήλικο να οδηγεί. Του απαγγέλθηκε επίσης κατηγορία διότι είχε ανοιχτό μπουκάλι αλκοόλ εντός αυτοκινήτου Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Arizona επιβεβαίωσε ότι το εμφανώς σοκαρισμένο δεκάχρονο αγόρι δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία που σχετίζεται με το περιστατικό.

Να αναφέρουμε πως ο αυτοκινητόδρομος 101 (Loop 101) είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους ομοσπονδιακούς αυτοκινητόδρομους στην περιοχή. Ευτυχώς, η καταδίωξη έληξε αναίμακτα, χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube