Bugatti Chiron: Η πρώτη «έβγα» είναι γεγονός

Bugatti Chiron: Η πρώτη «έβγα» είναι γεγονός

Στη λίστα με τα supercars που καταλήγουν στο φαναρτζίδικο λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας του οδηγού τους, προστέθηκε πλέον και η Bugatti Chiron.

Μπορεί οι πωλήσεις της Bugatti Chiron να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, όμως και οι δοκιμαστές της εταιρίας έχουν… δικαίωμα στη στούκα.

Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του ανθρώπου που θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον προϊστάμενό του στη Bugatti και να πει «ξέρετε, χρειάζομαι έναν γερανό να με μαζέψει γιατί τράκαρα τη Chiron», αλλά η αλήθεια είναι ότι σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε προ ημερών στο διαδίκτυο δεν είναι εντελώς σαφές αν η Bugatti Chiron που μεταφέρεται με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο έχει τρακάρει ή όχι. Από το εμπρός μέρος της φαίνεται να κρέμονται κάποια εξαρτήματα, τα οποία όμως θα μπορούσαν να έπεσαν απλώς λόγω πρόχειρης τοποθέτησης στο αυτοκίνητο των δοκιμών.

Τελικά, η επιβεβαίωση ότι πρόκειται για «έβγα» ήρθε από επίσημα χείλη. Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Bugatti, Manuela Höhne, έκανε ένα σχόλιο στη γερμανική Bild σχετικά με τη φωτογραφία: «Δυστυχώς, ο οδηγός μας ήταν λίγο απρόσεκτος, κι έτσι το αυτοκίνητο βγήκε στο πρανές στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς, δεν χτύπησε κανείς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρακαρισμένη Bugatti Veyron πωλείται προς €210.000

Το παραπάνω συμβάν βέβαια είναι ένα απλό πταίσμα. Όταν οι πρώτες Bugatti Chiron παραδοθούν στους πιο ενθουσιώδεις ιδιοκτήτες τους, πιθανότατα θα δούμε να γίνονται και μεγαλύτερες ζημιές, με την ελπίδα πάντα να μη συνεπάγονται και τραυματισμούς.

[Πηγές: Carscoops, Bild]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube