Τρακαρισμένη Bugatti Veyron πωλείται προς € 210.000

Τρακαρισμένη Bugatti Veyron πωλείται προς € 210.000

Μια Bugatti Veyron που είχε χτυπήσει στο εμπρός μέρος βρήκε αγοραστή, παρότι το κόστος επισκευής της είναι τριπλάσιο από την τιμή της.

Η συγκεκριμένη Bugatti Veyron 16.4 του 2008 είχε εμπλακεί σε ατύχημα στην Αυστρία τον περασμένο Απρίλιο. Εφόσον ήταν ασφαλισμένη για ίδιες ζημιές ο ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε πλήρως, και τώρα η ασφαλιστική έβγαλε σε δημοπρασία ό,τι απέμεινε από αυτή.

Η άτυχη Bugatti Veyron έχει χτυπήσει σε όλη σχεδόν τη δεξιά πλευρά και έχει υποστεί ζημιές στην ανάρτηση. Από τον πίσω δεξί τροχό λείπει το λάστιχο, ενώ το πάτωμα δείχνει χάλια αφού έχει μαζέψει λάσπη και χόρτα, από το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να έχει επηρεαστεί ακόμα και ο κινητήρας και το κιβώτιο.

Παρότι λοιπόν η συνολική ζημιά δεν φαίνεται μεγάλη, λόγω των πανάκριβων ανταλλακτικών της Bugatti η ασφαλιστική εκτιμά ότι για τη σωστή επισκευή της θα χρειαστούν πάνω από € 600.000. Και η προσφορά που εξασφάλισε τελικά το αυτοκίνητο ήταν € 210.000. Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν ο αγοραστής έχει σκοπό να την αποσυναρμολογήσει και να πουλήσει ξεχωριστά τα ανταλλακτικά που αξίζουν. Αν υπάρχει δηλαδή ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες Veyron για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, όπως υπάρχει για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Αλλά επειδή μπορεί να την επισκευάσει και να τη διαθέσει και πάλι στην αγορά των μεταχειρισμένων, ας έχουμε το νου μας για κάποια αγγελία για φτηνή «ατρακάριστη» Bugatti Veyron του 2008 στο μέλλον.

[Πηγές: Auto Evolution, GT Spirit]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube