Βουτιές στο νερό μαζί με το αυτοκίνητο [videos]

Βουτιές στο νερό μαζί με το αυτοκίνητο [videos]

Ένας ανυπόμονος οδηγός ΙΧ κι ένας ανυποψίαστος οδηγός νταλίκας τη γλιτώνουν φτηνά όταν τα οχήματά τους πέφτουν στο νερό και χάνονται.

Ηθικό συμπέρασμα από το πρώτο video: Αν δεν είσαι ένας από τους Dukes of Hazzard, πριν επιχειρήσεις βγεις από το φέρι βεβαιώσου ότι ο καταπέλτης έχει πιάσει στο ντόκο και το πλοίο έχει δέσει σταθερά.

Ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου όμως ήταν πολύ ανυπόμονος. Για να προλάβει τους άλλους και να βγει πρώτος, πάτησε γκάζι πριν καν ο καταπέλτης φτάσει στο ντόκο. Το αποτέλεσμα ήταν να βουτήξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα και να χαθεί.

Ευτυχώς –όπως έγραψαν οι εφημερίδες στην Κριμαία όπου συνέβη το γεγονός– έπεσαν αμέσως άνθρωποι και τον έβγαλαν, ενώ διαθέσιμος ήταν και γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Το ρεζιλίκι όμως δεν θεραπεύεται… και το αυτοκίνητο δύσκολα θα φτιαχτεί.

Το δεύτερο video δεν έχει να κάνει με αποβίβαση από φέρι, αλλά με επιβίβαση. Μια νταλίκα-πλατφόρμα φορτωμένη με σωλήνες επιχειρεί να μπει με την όπισθεν σε φορτηγίδα για να περάσει ένα ποτάμι στα Ουράλια της Ρωσίας.

Εκεί όμως που έχει μπει μέσα η μισή νταλίκα, σπρώχνει τη φορτηγίδα –που δεν είναι δεμένη στη στεριά– κι αυτή απομακρύνεται με αποτέλεσμα η νταλίκα να βρεθεί στο κενό, να πέσει στο νερό και να βουλιάξει εντελώς.

Ευτυχώς ο οδηγός της το παίρνει εγκαίρως χαμπάρι, πηδάει έξω στη στεριά και τη γλιτώνει φτηνά, γιατί ακόμα θα τον έψαχναν…


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube