Βίντεο-σοκ από μετωπική αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα

Βίντεο-σοκ από μετωπική αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα

Το video κατέγραψε κάμερα που ήταν εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο.

Το ατύχημα έγινε τον περασμένο Απρίλιο αλλά ήρθε τώρα στη δημοσιότητα με την ευκαιρία της δίκης του υπαίτιου οδηγού. Μάλιστα, το video το δημοσιοποίησε η ίδια η Αστυνομία του South Yorkshire, για να τονίσει τη σημασία οι αναβάτες μοτοσικλετών να φορούν όχι μόνον κράνος αλλά και την πλήρη προστατευτική εξάρτηση και ότι αυτό μπορεί να τους σώσει τη ζωή.

Το ατύχημα έγινε όταν ο Florian Pratt, οδηγός ενός Subaru έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα στον δρόμο της περιφέρειας ανάμεσα στο Sheffield και το Manchester, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 35χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη βαρύ τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου θα έχει πρόβλημα σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, καθώς τραυματίστηκε και στην σπονδυλική στήλη. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος εμφανώς ήταν ο αποκλειστικός υπαίτιος του ατυχήματος, οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει ποινή 16 μηνών, ενώ του αφαιρέθηκε και η άδεια οδήγησης για τρία χρόνια. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube