Αυξημένη παραγωγή και 250 επιπλέον προσλήψεις για τη SEAT

Αυξημένη παραγωγή και 250 επιπλέον προσλήψεις για τη SEAT

Η επιτυχία των Ibiza, Arona και Leon έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής στο Μαρτορέλ και 250 νέες θέσεις εργασίας.

Από την 1η Ιουνίου, το εργατικό δυναμικό της SEAT θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Για την ακρίβεια, 98 υπάλληλοι που μέχρι σήμερα εργάζονταν με σύμβαση προσωρινής απασχόλησης θα γίνουν αορίστου χρόνου, ενώ ακόμα 152 θα συνάψουν νέες συμβάσεις, επίσης αορίστου χρόνου. Όλοι τους θα απασχοληθούν στην παραγωγή των
Ibiza και Arona.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: SEAT Ibiza 1.0 Eco TSI 95 PS

Αυτές οι νέες θέσεις ανεβάζουν στις 515 τις νέες που έχει δημιουργήσει η εταιρεία μέσα στους τελευταίους πέντε μήνες. Προφανώς αυτή η ανάγκη προέκυψε από την αύξηση της παραγωγής, η οποία σημείωσε άνοδο 12,3% στο πρώτο τρίμηνο του 2018 φτάνοντας τα 132.804 αυτοκίνητα.

Έχει ενδιαφέρον να αναφερθεί ότι το εργοστάσιο αυτή τη στιγμή λειτουργεί στο 95% της χωρητικότητάς του, κάτι που σημαίνει 2.300 αυτοκίνητα την ημέρα. Ωστόσο πρόσφατα η εταιρεία επένδυσε €23 εκ. προκειμένου η παραγωγή να αγγίξει τα 2.400 αυτοκίνητα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: SEAT Arona 1.0 TSI 115 PS

Για να γίνει αυτό εφικτό θα αυτοματοποιηθεί πλήρως μια από τις γραμμές στο βαφείο ενώ θα εγκατασταθεί κι ένας ειδικός θάλαμος βαφής για τις διχρωμίες των Arona και του νέου Audi A1.

Το τελευταίο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται στο Μαρτορέλ από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, στη γραμμή που αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το
Audi Q3.

[Πηγή:
SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube