Αυτή είναι η πρώτη διαλυμένη Porsche Taycan Turbo

Αυτή είναι η πρώτη διαλυμένη Porsche Taycan Turbo

Κάποιος πρόλαβε και κατέστρεψε μια ηλεκτρική Porsche με μόλις 25 km στο οδόμετρο.

Μπορεί οι παραδόσεις των Taycan Turbo στις ΗΠΑ να ξεκίνησαν αρκετά πρόσφατα, όμως η πρώτη τρακαρισμένη ηλεκτρική Porsche έκανε ήδη την εμφάνισή της σε δημοπρασία της Copart.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε την Porsche Taycan Turbo να ντριφτάρει [video]

Το αυτοκίνητο του οποίου η τιμή ξεκινά από τα $150.900 στην αμερικανική αγορά, είχε ταξιδέψει μόλις 25 km προτού εμπλακεί σε ατύχημα. Δε γνωρίζουμε αν το συμβάν έγινε εντός ή εκτός πίστας, όμως αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα φαίνεται πως το μοντέλο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Να θυμίσουμε πως η Taycan Turbo έχει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης συνολικής ισχύος 680 PS (overboost) που στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,2"

Porsche Taycan Turbo

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, τα περισσότερα μέρη του αμαξώματος δεν έχουν υποστεί φθορές - εκτός από τον εμπρός προφυλακτήρα και το φτερό που χρειάζονται αντικατάσταση.

Η σοβαρή - και πολύ ακριβή - ζημιά έχει γίνει στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, κάτι που είναι εμφανές από τη θέση των τροχών. Η ανάρτηση έχει καταστραφεί ολοσχερώς, οι ζάντες έχουν σπάσει, οι πλευρικοί αερόσακοι έχουν ανοίξει ενώ η αγγελία κάνει λόγω για "underbody damage" που μας προιδεάζει για πολύ αυξημένο κόστος επιδιόρθωσης.

Μπορεί η συγκεκριμένη Taycan Turbo να μην πρόλαβε να οδηγηθεί αρκετά, όμως είμαστε σίγουροι πως ακόμα και αν δεν επιδιορθωθεί, αρκετά από τα εξαρτήματά της - ειδικά από το εσωτερικό που μοιάζει σαν καινούριο - θα φανούν χρήσιμα ως ανταλλακτικά.

[Πηγή: Copart μέσω Carbuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube