Audi: Έκτακτο Δ.Σ με κύριο θέμα... τη McLaren

Audi: Έκτακτο Δ.Σ με κύριο θέμα... τη McLaren

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκαλεί αύριο η Audi, για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για ενδεχόμενη πρόταση εξαγοράς της McLaren.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αναφέρει εύστοχα η γνωστή λαική ρήση και όπως όλα δείχνουν στην περίπτωση της Audi και της McLaren ίσως σύντομα να μιλάμε για πυρκαγιά.

Χτες, η McLaren σε επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που πλανώνταν στην ατμόσφαιρα περί ενδεχόμενης εξαγοράς της από την Audi. Ωστόσο, πριν καλά καλά προλάβει να συμπληρωθεί ένα 24ωρο, το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής φίρμας συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ για αύριο Τετάρτη, με κύριο θέμα συζήτησης όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, την εξαγορά της McLaren!

mclaren

Η Audi, έπειτα από την άρνηση της «μαμάς» VW να συνδράμει στο όνειρο της για επιστροφή στην Formula 1, φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι πάνω της. Μάλιστα, ο CEO της φίρμας Markus Duesmann, δεν είναι μόνος σε αυτήν την προσπάθεια άλλα έχει στο πλευρό του και τον ομόλογό του της Porsche, Oliver Blume, με τις φήμες να κάνουν λόγο για δυο ένθερμους υποστηρικτές της ιδέας τόσο η Audi όσο και η Porsche να συμμετάσχουν το γρηγορότερο δυνατό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. 

Η McLaren ενδεχομένως να είναι και το «άρμα» που θα υλοποιήσει τα όνειρα τους. Εάν κρίνουμε δε και από το παραθυράκι που άφησε η βρετανική φίρμα στην ανακοίνωση της ότι «είναι ανοιχτή σε νέες συνεργασίες» τότε ίσως να χουμε μπροστά μας ένα από τα μεγαλύτερα deal στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Επιπλέον, το VW Group, εφόσον κλείσει μια τέτοια συμφωνία θα προσθέσει στη φαρέτρα του ένα ακόμη exotic brand (μετά τη Lamborghini) με πλούσια ιστορία και κορυφαία προϊόντα!

Εν αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων ή και ανακοινώσεων, αύριο...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube