Η McLaren διαψεύδει ότι εξαγοράστηκε από την Audi

Η McLaren διαψεύδει ότι εξαγοράστηκε από την Audi

Με ανακοίνωσή της, η McLaren διαψεύδει τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι πωλήθηκε στην Audi, προκειμένου η γερμανική φίρμα να εισέλθει στην Formula 1.

Μετά το πλήθος δημοσιευμάτων που υποστήριζαν ότι η McLaren εξαγοράστηκε από την Audi, η βρετανική εταιρεία αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα «εντελώς ανυπόστατα».

«Η τεχνολογική στρατηγική της McLaren ήταν πάντοτε θετική στις συζητήσεις και τις συνεργασίες με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της, συμπεριλαμβανομένων και άλλων κατασκευαστών, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του McLaren Group», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η McLaren.

Η Audi δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επισήμως, παρότι το όλο θέμα βγήκε στην επιφάνεια μετά τις χθεσινές δηλώσεις εκπροσώπου της στο Reuters, όπου δήλωσε ότι η Audi «είναι ανοικτή σε κάθε ευκαιρία για συνεργασία». Πρωινές αναφορές έκαναν λόγο ότι και η BMW ενδιαφερόταν για την εξαγορά της McLaren, με το Μόναχο να διαψεύδει άμεσα κάθε εμπλοκή της φίρμας. 

Υπενθυμίζουμε ότι η McLaren πιέζεται οικονομικά μετά την πανδημία, με τον CEO της, Mike Flewitt, να παραιτείται τον προηγούμενο μήνα ύστερα από οκτώ χρόνια στο τιμόνι της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube