Το απόλυτο joyride! [video]

Το απόλυτο joyride! [video]

Αυτός ο μοτοσικλετιστής τα έκανε ΟΛΑ, σαν να έπαιζε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι GTA, αλλά τον πήρε χαμπάρι ένα αστυνομικό ελικόπτερο…

Ο εντουράς της ιστορίας μας βγήκε με το μηχανάκι του βόλτα σε κατοικημένη περιοχή των West Midlands, στη Βρετανία, και έκανε σερί ΟΛΕΣ τις παραβάσεις του ΚΟΚ!

Ανέβηκε πεζοδρόμια, πέρασε μέσα από πλατείες και πάρκα, μπήκε ανάποδα σε δρόμους, έκανε σούζες και σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα… Σαν να έπαιζε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι GTA, μόνο που τα γραφικά ήταν καλύτερα και έλειπαν οι χειροβομβίδες, οι εκτοξευτές ρουκετών και οι εικόνες των καταζητούμενων που ξεπηδάνε κάθε τόσο στην οθόνη.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, τον πήρε χαμπάρι ένα αστυνομικό ελικόπτερο, τον ακολούθησε, τον βιντεοσκόπησε και ειδοποίησε τις επίγειες μονάδες που τελικά τον έπιασαν. Ήταν ένας 23χρονος ονόματι Fabrice Tirant, που ελπίζουμε να χάρηκε τη βόλτα του διότι τον κράτησαν και με την αυτόφωρη διαδικασία τον καταδίκασαν σε 8 μήνες φυλακή για επικίνδυνη οδήγηση…

 «Παρατηρήθηκε να οδηγεί επικίνδυνα σε δρόμους κατοικημένης περιοχής, με ταχύτητες ξεκάθαρα υψηλότερες από την κυκλοφορία γύρω του, να προσπερνά οχήματα με ταχύτητα, να κάνει σούζες και να διασχίζει πάρκα. Η οδήγησή του ήταν ασυνείδητη, εξέθεσε ανθρώπους σε κίνδυνο», δήλωσε ο αστυνόμος Dave Lilwall.

Ο ευλογημένος με το γαλλικό όνομα βρήκε να τα κάνει όλα αυτά στη Βρετανία! Αν τα είχε κάνει εδώ, το πιθανότερο θα ήταν να την είχε γλιτώσει – για να μην πούμε ότι δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς με αυτόν.

[Πηγή: PoliceCenter channel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube