Απολαύστε μία βόλτα πίσω από το τιμόνι της Lamborghini Countach [video]

Απολαύστε μία βόλτα πίσω από το τιμόνι της Lamborghini Countach [video]

H αλήθεια είναι λίγοι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν πίσω από το τιμόνι μίας Lamborghini Countach. Αυτό το βίντεο όμως μπορεί να μας βάλει όλους στη θέση του οδηγού!

Lamborghini Countach POV Drive

Η Lamborghini Countach είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα, όχι μόνο για την Sant’Agata Bolognese αλλά ευρύτερα για το σύνολο της αυτοκίνησης.

Countach άλλωστε είναι η λέξη που χρησιμοποιείται πέριξ του Piemonte για να εκφραστεί ο θαυμασμός για κάτι όμορφο που μόλις θεάθηκε. Παρουσιάστηκε το 1971 στο Σαλόνι της Γενεύης και η φουτουριστική της σχεδίαση αμέσως την έκανε να ξεχωρίσει.

Κάτω από το καπό της Lamborghini Countach είναι τοποθετημένος ένας V12 κινητήρας 5.2 lt, με ήχο που μας θυμίζει έναν από τους λόγους που αγαπάμε τα αυτοκίνητα

Lamborghini Countach

Για τον κινητήρα, τις επιδόσεις, την εμφάνιση και το συνολικό της στήσιμο έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα την υφήλιο. Είναι όμως πραγματικά λίγοι όσο έχουν κάτσει στο κάθισμά της και έχουν θέσει σε λειτουργία τον V12, με περιεχόμενη γωνία 60 μοιρών κινητήρα 5.2 lt της ιταλικής φίρμας.

Το κανάλι Tedward στο YouTube όμως έρχεται για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν, έστω και μία διαδικτυακή βόλτα με ένα old school σούπερκαρ της δεκαετίας του 1980.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει το 2024 από τον ήχο ενός V12 κινητήρα να «βρυχάται» μέσα από το καπό μίας Lamborghini; Η ερώτηση μοιάζει ρητορική μιας και όλοι φαίνεται πως γνωρίζουμε την απάντηση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube