Αποκτήστε μια McLaren Senna με €12.610 [video]

Αποκτήστε μια McLaren Senna με €12.610 [video]

Η κορυφαία McLaren τώρα και σε κλίμακα 1:8 από την Amalgam collection.

Η Amalgam Collection, μια βρετανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή μοντέλων υπό κλίμακα με απίστευτη λεπτομέρεια, παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα - την McLaren Senna 1:8, η οποία κοστίζει €12.610.

Το 2018, η Amalgam Collection είχε παρουσιάσει μια ακόμα McLaren Senna υπό κλίμακα 1:8, όμως η νέα έκδοση έχει επιπλέον λειτουργίες. Από το ειδικό χειριστήριο, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ανοίξει ασύρματα τις ηλεκτρικές πόρτες και να θέσει σε λειτουργία τα φωτιστικά σώματα και τον εσωτερικό φωτισμό.

McLaren Senna

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το μοντέλο σχεδόν δεν ξεχωρίζει από το πραγματικό αυτοκίνητο, παρόλο που το μήκος του δεν ξεπερνά τα 60 εκατοστά.

Όσοι ενδιαφέρονται να παραγγείλουν το πιστό αντίγραφο της Senna υπό κλίμακα, θα το λάβουν μέσα σε ένα πολυτελές κουτί πάνω σε μια βάση από ανθρακονήματα ή δέρμα, με ένα ακρυλικό κάλυμμα που θα το προστατεύει από τη σκόνη. Όπως και η πραγματική McLaren Senna, έτσι και η μινιατούρα της Amalgam Collection θα διατεθεί σε περιορισμένη παραγωγή με αριθμημένη πλακέτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια McLaren Senna κατασκευασμένη από LEGO

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube