Αντί για κέρμα, πέταξε στη Fontana ένα Opel Corsa [video]

Αντί για κέρμα, πέταξε στη Fontana ένα Opel Corsa [video]

Κέρμα ή Opel Corsa; Ο καθένας πετάει στα σιντριβάνια ό,τι έχει εύκαιρο.

Opel Corsa

Έχεις πετάξει κι εσύ κέρμα στη Fontana di Trevi στη Ρώμη; Μία 58χρονη έριξε στη Fontana di Proserpina στη Σικελία ένα ασημί Opel Corsa, σε ένα ατύχημα που θα μπορούσε να έχει τραγικό απολογισμό.

Η γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του γερμανικού μοντέλου και κατέληξε μέσα στο ιστορικό μνημείο, που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής. 

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε μόνο το Opel Corsa κι όχι η οδηγός ή κάποιος πεζός, τα social media «πήραν φωτιά»

Τα βίντεο από το σημείο της συντριβής έγιναν σύντομα viral στα social media. Δείχνουν τόσο το αυτοκίνητο, όσο και την οδηγό σε βάθος περίπου 40 cm.

Opel Corsa

Το οξύμωρο είναι ότι ο κόσμος μαζεύτηκε για να βιντεοσκοπήσει με το κινητό τις συνέπειες της σύγκρουσης, αλλά κανείς δεν παρενέβη για να βοηθήσει τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο. 

Βέβαια, η οδηγός φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της, συνομιλεί με όσους της κάνουν ερωτήσεις και δεν φαίνεται τραυματισμένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Λαμιώτης οδηγός πάρκαρε ΜΕΣΑ σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Οι αρχές ανέφεραν ότι η 58χρονη γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του Opel Corsa, πανικοβλήθηκε κι αντί για φρένο πάτησε το γκάζι, οπότε έπεσε με φόρα κατευθείαν στο σιντριβάνι.

Opel Corsa

Το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε άλλο αυτοκίνητο και κυρίως κανέναν πεζό, παρόλο που η Fontana βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή της Κατάνια, στο νότιο νησί της Σικελίας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, αστυνομία και πυροσβέστες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δυστύχημα με ημιφορτηγό που χτύπησε 33 οχήματα [video]

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό. Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του αυτοκινήτου, εξετάζουν και την περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Μπροστά σχεδόν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό στην Piazza Giovanni XXIII στην Κατάνια, η γλυπτή σύνθεση του 1904 από τον Giulio Moschetti υπέστη ευτυχώς μικρές ζημιές.

Οι αναρτήσεις στα social media στον απόηχο της συντριβής συνοδεύονται από μερικά εύθυμα σχόλια. «Τώρα η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί σίγουρα», γράφει κάποιος, αναφερόμενος στην κοινή δεισιδαιμονία ότι η ρίψη νομίσματος φέρνει καλή τύχη. 

Ένας άλλος λέει ειρωνικά: «Κοίτα πού μπορεί να φτάσει κάποιος για δωρεάν πάρκινγκ...»

Στο πιο διάσημο σιντριβάνι ευχών, τη Fontana di Trevi, υπάλληλοι του Δήμου συγκεντρώνουν περί τα €3.000 ημερησίως σε τόνους νομισμάτων.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube