Το Opel Corsa είναι το best seller της ελληνικής αγοράς και το γιορτάζει

Το Opel Corsa είναι το best seller της ελληνικής αγοράς και το γιορτάζει

Βασισμένο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και την πλούσια γκάμα, το Corsa αποτελεί το νεότερο success story της Opel και είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς σήμερα.

Η Opel γνωρίζει ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει για την επιτυχία και με το Corsa το αποδεικνύει διαχρονικά. Το σουπερμίνι της γερμανικής εταιρείας έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται από ένα σύγχρονο μοντέλο αυτής της κατηγορίας, συνδυάζοντάς τα και με χαρακτηριστικά από μεγαλύτερα μοντέλα. Ιδιαίτερα στους τομείς της ποιότητας και της τεχνολογίας.

Το Opel Corsa είναι ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές προσδοκίες του αγοραστικού κοινού και αυτό επαληθεύεται από το γεγονός πως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 1ου τριμήνου του 2023, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μεταξύ όλων των μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Opel Corsa

Πριν από όλα τα άλλα, το Corsa κερδίζει τις εντυπώσεις με το αθλητικό και νεανικό αισθητικό προφίλ του, καθώς και τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να το διαμορφώσει ο καθένας όπως ακριβώς το επιθυμεί. Αυτό ισχύει για κάθε μία από τις εκδόσεις Corsa, Edition, Design & Tech, 40 Years και GS-Line που διατίθεται, με την τελευταία να χαρακτηρίζεται από το σαφώς σπορ φινίρισμα. Σε κάθε περίπτωση το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει στοιχεία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας από μεγαλύτερα αυτοκίνητα, είναι ισχυρό στοιχείο του μοντέλου.

Όπως είναι για παράδειγμα το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού Intelli-lux LED matrix με την εντυπωσιακή απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Μαζί με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το προσαρμοζόμενο Cruise Control αλλά και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Advanced Park Assist.

Η εικόνα συμπληρώνεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τους μεγάλους χώρους της καμπίνας, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον με high-tech στοιχεία όπως ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων και το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων.

Opel Corsa

Το τελευταίο αποτελείται από οθόνη αφής με διαγώνιο 7” ή 10” ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, ενώ έχει δυνατότητες που εξασφαλίζουν απόλυτη ελευθερία στην επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Η επαγωγική φόρτιση smartphone και το σύστημα Opel Connect με δυνατότητα κλήσης σε έκτακτη ανάγκη ή βλάβη, συμπληρώνουν το υψηλό τεχνολογικό προφίλ που θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλειά σας.

Βασικός παράγοντας της πολύ επιτυχημένης πορείας του Corsa αποτελεί επίσης η σωστά δομημένη και ευρεία γκάμα κινητήρων. Στη βάση υπάρχει ο οικονομικός σε χρήση και τιμή ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.2 με 75 ίππους, μαζί με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Στη συνέχεια ο τούρμπο 1.2 των 100 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ή με το αυτόματο των 8 σχέσεων, προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και κατανάλωσης, ενώ είναι διαθέσιμος στα περισσότερα επίπεδα εξοπλισμού.

Opel Corsa

Στην κορυφή της γκάμας υπάρχει ο ίδιος κινητήρας με ισχύ 130 PS, αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο και το επίπεδο εξοπλισμού GS-Line. Όσο για το highlight των επιλογών, δεν είναι άλλο από την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. To Corsa-e διατηρεί όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του Opel Corsa συνδυάζοντάς τα με τα χαρακτηριστικά της αμιγούς ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας αυτονομία έως 353 km και πολύ ζωηρές επιταχύνσεις χάρη στην ισχύ των 136 ίππων.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το best seller της ελληνικής αγοράς, επιλέξτε το Corsa που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και επισκεφθείτε έναν από τους πολλούς Διανομείς του επίσημου δικτύου της Opel.

Σε περίπτωση μάλιστα που θέλετε να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο με το νέο Corsa, η Opel διαθέτει και το «πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής» με όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τις €2.700. Και όλα αυτά με εγγύηση τελικής τιμής, σύντομο χρόνο παράδοσης και την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube