Ανήλικος πήρε μια BMW M3 και παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό [video]

Ανήλικος πήρε μια BMW M3 και παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό [video]

Τρομακτικό ατύχημα στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένας 17χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της BMW M3 που οδηγούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.

Από θαύμα σώθηκε αστυνομικός, αλλά και οι οδηγοί άλλων οχημάτων, όταν ένας ανήλικος οδηγός μιας BMW M3 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο δίπλα στο οποίο ο αστυνομικός πραγματοποιούσε έναν τυπικό έλεγχο. 

Ο αστυνομικός είχε σταματήσει δεξιά του δρόμου μια BMW 7 Series και πραγματοποιούσε έλεγχο όταν η Μ3 κυριολεκτικά απογειώθηκε από το αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη σταματημένη 7άρα. Ο αστυνομικός κατάφερε την τελευταία μόλις στιγμή να απομακρυνθεί και να μην τραυματιστεί. 

Το ατύχημα κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού που ήταν πίσω από τη σταματημένη BMW.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της 7άρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Τραυματίας -αλλά πιο ελαφριά- είναι και ο 17χρονος οδηγός της Μ3 καθώς και οι δύο συνεπιβάτες του.

Ο νεαρός οδηγός της M3 θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση καθώς όπως σημειώνεται έτρεχε και 190 km/h αντί των 80 km/h που είναι το όριο στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube