Ανάβαση με Nismo 370Z ή κατάβαση με wingsuit; [video]

Ανάβαση με Nismo 370Z ή κατάβαση με wingsuit; [video]

Το πρώτο από μια σειρά video που έχουν σκοπό να διαφημίσουν την υψηλή τεχνολογία και το πάθος που κρύβεται πίσω από τα αυτοκίνητα της Nismo.

Ένα Nissan 370Z Nismo ανεβαίνει το Susten Pass στην Ελβετία, τη στιγμή που ένας θρύλος του wingsuit το κατεβαίνει πετώντας ακριβώς από πάνω. Με αυτό το video η Nismo επιδεικνύει το υψηλό τεχνολογικό της προφίλ αλλά και τη σημασία που δίνει στη βελτίωση των ανθρώπων της.

Το ότι το Nissan 370Z Nismo αποδίδει 344 PS και 37,8 kgm το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς αποδίδει ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Γι’ αυτό η Nismo χρησιμοποιεί πολύ εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης των σφυγμών, του ρυθμού αναπνοής και άλλων δεδομένων των οδηγών της.

Έτσι καταφέρνει να φέρει έναν παίκτη του Playstation που συμμετέχει στην ακαδημία της (Nissan Playstation GT Academy) στο ίδιο επίπεδο με τους πραγματικούς Nismo Athletes, τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων της. Γι’ αυτό το video πίσω από το τιμόνι του Nismo 370Z βρέθηκε ο Πρωταθλητής της Nissan GT Academy Peter Pyzera, ενώ... στο κενό πήδηξε ο Dave Barlia.

Ο τελευταίος ξεκίνησε την πτήση του από υψόμετρο 1.370 m, πιάνοντας στην πορεία σχεδόν 210 km/h και περνώντας σε απόσταση μικρότερη των 6 m από τα βράχια της πλαγιάς. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσοι ακριβώς ήταν οι σφυγμοί του εκείνη τη στιγμή, χάρη στο σύστημα ανάλυσης δεδομένων της Nismo.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube