Το ακριβότερο leasing αυτοκινήτου στον κόσμο

Το ακριβότερο leasing αυτοκινήτου στον κόσμο

Πόσο θα πληρώνατε το μήνα για μια Pagani Huayra Roadster, και με τι προκαταβολή;

Συνήθως η χρονομίσθωση κάνει ένα αυτοκίνητο πιο προσιτό για έναν εργαζόμενο, αφού δεν χρειάζεται να αποταμιεύσει –ή εκταμιεύσει– ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του.

Εδώ βέβαια η λέξη «προσιτό» δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη, καθώς το μηνιαίο μίσθωμα είναι 21.220 ευρώ για 60 μήνες, αφού έχεις δώσει μια προκαταβολή 586.000 ευρώ…  

Η αμερικανική Putnam Leasing, που προσφέρει αυτό το πρόγραμμα, λέει ότι είναι το ακριβότερο leasing αυτοκινήτου στον κόσμο.

Απευθύνεται βέβαια σε εκατομμυριούχους – που πέρα από το ότι έχουν τα λεφτά, ξέρουν και να τα διαχειρίζονται. Για παράδειγμα, αν η χρονομίσθωση γίνει από εταιρεία, τότε ένα ποσοστό των χρημάτων λογίζεται (σε κάποιες χώρες) ως έξοδο για την εφορία. Επιπλέον, οι φόροι αγοράς μπορεί να πληρώνονται σε μηνιαία βάση, αντί μια κι έξω.

Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει και τη μεταφορά του συμβολαίου σε διαφορετικό αυτοκίνητο, οποτεδήποτε θέλετε και χωρίς προσαυξήσεις – αν και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να βαριέται μια Huayra Roadster. Τέλος, αν η αξία του αυτοκινήτου έχει ανέβει στο τέλος της μίσθωσης, ο μισθωτής καρπώνεται τη διαφορά της νέας αξίας από την υπολειμματική που έχει υπολογιστεί.

Αυτό το τελευταίο ισχύει κυρίως για τα κλασικά αυτοκίνητα, τα οποία επίσης προσφέρει με χρονομίσθωση η Putnam Leasing. Όμως και η αξία της Huayra Roadster είναι πολύ πιθανό να έχει αυξηθεί όταν λήξει το συμβόλαιό σας, αφού η Pagani έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει μόνο 100 από αυτά τα αριστουργήματα με τον διτούρμπινο AMG V12 των 764 ίππων.
 
Α, και όλα τα αυτοκίνητα έχουν ήδη κλειστεί, οπότε η χρονομίσθωση είναι πλέον ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ένα…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η γένεση της Pagani Huayra Roadster [video]

[Πηγή: Pagani]

Pagani Huayra Roadster

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube