Αγοράστε σχέδια των Alfa Romeo, FIAT και Lancia για καλό σκοπό

Αγοράστε σχέδια των Alfa Romeo, FIAT και Lancia για καλό σκοπό

Οι σχεδιαστές της Fiat Chrysler Automobiles πιάνουν τα μολύβια τους για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Το FCA Group ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με το όνομα "start Again" που αφορά την πώληση 136 σκίτσων αυτοκινήτου για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των σκίτσων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Διεθνή Οργανισμό “Save the Children” έτσι ώστε περισσότερα από 100.000 παιδιά στην Ιταλία που έχουν ανάγκη, να εφοδιαστούν με υλικά απαραίτητα για την εκπαίδευση τους.

«Το design δεν είναι απλά το μέσο δημιουργίας ενός οχήματος», ανέφερε ο κ. Klaus Busse, Επικεφαλής του Centro Stile της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ, «είναι παράλληλα και ένα μέσο μεταφοράς και έκφρασης συναισθημάτων. Για αυτό το λόγο συγκινεί και ενθουσιάζει τα παιδιά. Για εμάς τους σχεδιαστές που το να σκιτσάρουμε είναι η δουλειά μας η ποιότητας ενός σχεδίου αποτελεί τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας μας. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις δημιουργίες με τους φίλους του αυτοκινήτου και όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ενίσχυσης των παιδιών που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.»

Alfa Romeo Giulia GT

Η συλλογή από τα 136 σκίτσα περιλαμβάνει αυτοκίνητα των FIAT, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Abarth και FIAT Proffessional.  Από το ηλεκτρικό FIAT 500, μέχρι τη νέα Alfa Romeo Giulia GTA, και από τη Lancia Delta και το Abarth 595 μέχρι το Jeep Willys και το Fiat Professional Ducato, τα σκίτσα προσφέρουν μια ξεχωριστή οπτική των μοντέλων αποτελώντας ένα κομμάτι αυτοκινητιστικής ιστορίας.

Το κόστος αγοράς κάθε σχεδίου είναι 20 ευρώ, ένα ποσό που σας δίνει πρόσβαση στο αρχείο υψηλής ανάλυσης του σχεδίου που θα επιλέξετε. Μετά από την αγορά το αρχείο θα έρθει στο email σας και στη συνέχεια θα μπορείτε να το εκτυπώσετε για να κοσμήσει τους τοίχους σας.

Μπορείτε να δείτε τη συλλογή σκίτσων της Alfa Romeo πατώντας εδώ, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε και μερικές δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή αυτοκινήτων Αλέξανδρου Λιώκη που εργάζεται στο Centro Stille της ιταλικής φίρμας.

[Πηγή: FCA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube