Αγάπη μου, συρρίκνωσα την AMG GT

Αγάπη μου, συρρίκνωσα την AMG GT

Η λιλιπούτεια ηλεκτρική McLaren P1 καλά καλά δεν λανσαρίστηκε και απέκτησε ανταγωνισμό. Μια επίσης μικροσκοπική Mercedes-AMG GT.

Μπορεί στην πραγματική ζωή και στην κλίμακα των μεγάλων μια P1 μπορεί να μην είναι ευθέως ανταγωνιστική μιας GT, αλλά οι μπόμπιρες δεν νομίζουμε να έχουν τέτοια τυπική προσέγγιση στην επιλογή τους.

Όπως είπαμε λοιπόν η νέα Bobby-AMG GT, όπως και η P1, σχεδιάστηκαν για απαιτητικούς πιτσιρικάδες, Μόνο που στην περίπτωση των Γερμανών, αντί να περιμένεις να σε κουνήσει μια μπαταρία, εδώ πρέπει να κάνεις πετάλι.

Το μίνι AMG GT είναι η πέμπτη γενιά αυτοκινήτου-ποδηλάτου της Daimler μέσα στα τελευταία 20 χρόνια και φυσικά αντλεί την έμπνευσή του από την κανονικής κλίμακας GT. O χρήστης έχει στη διάθεσή του ρυθμιζόμενο τιμόνι, κάθισμα με αφρώδες υλικό, ακτινωτές ζάντες ελαφρού κράματος που είναι ντυμένες με αναγομωμένα λάστιχα που είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για αθόρυβη κύλιση, αλλά και για υψηλή πρόσφυση σε λείες εσωτερικές επιφάνειες, όπως για παράδειγμα ένα πάτωμα με παρκέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αμιγώς ηλεκτρική McLaren P1

Το Bobby-AMG GT διατίθεται στάνταρ σε ασημί χρώμα με κόκκινο κάθισμα, αλλά υπάρχει και σπέσιαλ μοντέλο σε κίτρινο-χρυσό χρώμα με μαύρο κάθισμα και ζάντες, λειτουργικά εμπρός φανάρια LED και flat-bottomed τιμόνι. Υπάρχει και μια ακόμη ειδική έκδοση «Tribute to Bambi», προς όφελος των μειονεκτούντων παιδιών που διατίθεται σε περιορισμένη παραγωγή 1.000 αυτοκινήτων, με μαύρο αμάξωμα και κόκκινο κάθισμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Το σύνολο της παραγωγής για τη Mercedes-Benz ανέλαβε η BIG toys, πολύ καλός συνεργάτης της εταιρείας από το 1972. Μέσα σε αυτά 44 χρόνια έχει κατασκευάσει πάνω από 17 εκατ. αυτοκινητάκια, σε 100 διαφορετικές εκδόσεις, περιλαμβανομένων και των τριών γενεών της SLK και της SLS AMG.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube