Κάρμπον body-kit για την BMW XM κοστίζει όσο μια BMW X1

Κάρμπον body-kit για την BMW XM κοστίζει όσο μια BMW X1

Λες κι η BMW XM δεν είναι ήδη κραυγαλέα αισθητικά, η Larte Design προσθέτει ένα κάρμπον body-kit και 23άρες ζάντες, που κοστίζουν πάνω από €50 χιλιάρικα.

Αν είστε κάτοχος μιας BMW XM και δεν ξέρετε τι να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη, η Larte Design σάς βγάζει από τη δύσκολη θέση. Με κόστος όσο μια καλοεξοπλισμένη X1, το αγαπημένο σας SUV μπορεί να γίνει ακόμα πιο πομπώδες και κραυγαλέο.

Ο βελτιωτικός οίκος προίκισε την BMW XM, είτε την απλή έκδοση είτε την Label Red, με άφθονα πάνελ από ανθρακονήματα και μεγαλύτερες ζάντες ιδιαίτερης σχεδίασης. Αν ήδη ξεχωρίζατε από τον σωρό των υπόλοιπων μοντέλων, τώρα θα ξεχωρίζετε κι από τις υπόλοιπες XM.

Προορισμένο για Σαουδάραβες κι ολιγάρχες ανά την υφήλιο, το πακέτο της Larte Design είναι παράλογα ακριβό. Τόσο το καλύτερο, λένε όσοι θα το επιλέξουν

Για την περίσταση, η Larte Design διαφημίζει το προϊόν της πάνω σε μία από τις 500 XM Label, βαμμένη στην εντυπωσιακή απόχρωση Frozen Carbon Black. Το πακέτο περιλαμβάνει συνολικά 17 κομμάτια, που συμπληρώνονται από πρόσθετες πινελιές Toronto Red.

BMW XM

Στο μπροστινό μέρος, η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το καπό με τους αεραγωγούς, συνοδευόμενο από ένα πιο έντονο μπροστινό σπόιλερ. Η πλάγια όψη χαρακτηρίζεται από την επιβλητική παρουσία των ζαντών αλουμινίου 23 ιντσών με τις πέντε ακτίνες και το αεροδυναμικό «πιάτο» στο κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η τιμή της νέας BMW XM Label Red στην Ελλάδα

Τα πλαϊνά μαρσπιέ είναι πλέον πιο εμφανή, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουμε τις δύο αεροτομές, τον μεγαλύτερο διαχύτη και τα LED φώτα χαμηλά. Συμπληρωματικά, οι 6γωνικές διπλές απολήξεις της εξάτμισης είναι διακοσμημένες με ανθρακονήματα.

BMW XM

Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα της XM Label παραμένει αναλλοίωτο, διατηρώντας την ισχύ των 748 PS και τη ροπή των 1.000 Nm, χάρη στον V8 με τα δύο τούρμπο και τον ηλεκτροκινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ η Larte Design απογειώνει τη Maserati Levante GranSport Shtorm GT [video]

Με επιδόσεις στα μόλις 3,8" για το 0-100 km/h, όντως δεν υπήρχε η ανάγκη για κάτι ταχύτερο. Η Larte δηλώνει ότι το body-kit είναι -προφανώς- συμβατό και με τη μικρότερη BMW XM των 653 PS.

BMW XM

Το κόστος του πακέτου; €42.000 για τα 17 πάνελ από ανθρακονήματα. Εναλλακτικά, διατίθεται σε ένα συνθετικό υλικό με βάση τις ίνες βασάλτη, το οποίο είναι λίγο πιο προσιτό, οριακά κάτω από €30.000. 

Οι ζάντες των 23 ιντσών χρεώνονται επιπλέον €8.500, οπότε αν θέλετε μόνο ό,τι πιο εκλεκτό για την XM σας, θα κληθείτε να πληρώσετε €50.500.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube