Η πιο σκοτεινή Lamborghini Huracán Evo RWD από τη Novitec [video]

Η πιο σκοτεινή Lamborghini Huracán Evo RWD από τη Novitec [video]

Η βασική πισωκίνητη έκδοση του ιταλικού σούπερκαρ δείχνει ακόμα πιο αγριεμένη με το πακέτο της Novitec.

Η Novitec παρουσίασε τη βελτιωμένη έκδοση της Lamborghini Huracán EVO RWD για εκείνους που θέλουν να τονώσουν την εμφάνιση, τον ήχο και το κράτημα της "μικρής" πισωκίνητης Lambo.

Σχεδιαστικά, η πισωκίνητη Huracán απέκτησε αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα. Αυτό αποτελείται από εμπρός σπλίτερ, πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, σταθερή αεροτομή, προεκτάσεις των μαρσπιέ, νέα καλύμματα για τους καθρέφτες, νέα πλαίσια για τις εισαγωγές αέρα και ανασχεδιασμένο καπό με ενσωματωμένες εσοχές. Σύμφωνα με την εταιρεία όλα αυτά τα εξαρτήματα δεν είναι διακοσμητικά, καθώς βελτιώνουν τη ροή του αέρα για ψύξη των μηχανικών μερών και προσφέρουν αυξημένη παραγωγή κάθετης δύναμης.

Οι σφυρύλατες ζάντες που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Vossen έχουν διάμετρο 20" εμπρός και 21" πίσω (αντί για τις εργοστασιακές 19") ενώ διατίθενται και ως μονομπούλονες. Τα ελαστικά επιδόσεων έχουν διαστάσεις 245/30 ZR 20 εμπρός και 325/25 ZR 21 πίσω.

Novitec

Εκτός από τις αισθητικές επεμβάσεις, η Novitec άλλαξε και την ανάρτηση του ιταλικού σούπερκαρ. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει σπορ ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 mm. Για όσους θέλουν κορυφαίο κράτημα υπάρχει και η ανάρτηση τύπου coilover από αλουμίνιο που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την KW και έχει δυνατότητα ρύθμισης των διαφορετικών παραμέτρων σε 13 διαφορετικά στάδια, και αυξομείωσης της απόστασης από το έδαφος.

Την εικόνα συμπληρώνει η εξάτμιση της Novitec από ανοξείδωτο ατσάλι ή από Inconel που μπορεί να επενδυθεί από ανθρακονήματα ή ακόμα και από χρυσό, προσφέροντας πολύ πιο δυνατό ήχο από την εργοστασιακή εξάτμιση. Όσο για τον κεντρικά τοποθετημένο ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων της Huracán EVO, αυτός δεν υπέστη επεμβάσεις, με την απόδοση να παραμένει σταθερή στους 610 PS και τα 560 Nm.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube