Εξάτροχο Ford Bronco από την Maxlider Motors

Εξάτροχο Ford Bronco από την Maxlider Motors

Ένα θηρίο βασισμένο στο νέο Ford Bronco με τιμή που φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Η Maxlider Motors παρουσίασε τη δική της εκδοχή του νέου Ford Bronco η οποία έχει έξι τροχούς! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εξάτροχη έκδοση ενός καθαρόαιμου εκτός δρόμου μοντέλου, καθώς από την εργοστασιακή Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 που ξεκίνησε τη μόδα, ακολούθησαν μετατροπές κάθε λογής όπως τα Jeep Wrangler TomahawkHennessey Performance Goliath 6x6 και Rezvani Hercules 6x6.

Οι εικόνες που βλέπετε αποτελόυν renderings όμως μας δίνουν μια καλή εικόνα για το πως θα μοιάζει το Bronco 6x6 που θα είναι έτοιμο το 2022. Το αμάξωμα έχει μακρύνει αισθητά έτσι ώστε να προστεθεί ο τρίτος άξονας ενώ σημαντικά αυξημένη είναι και η απόσταση από το έδαφος.

Το Bronco 6x6 φορά εκτός δρόμου ελαστικά BFGoodrich μεγάλης διαμέτρου και μια κανονικού μεγέθους ρεζέρβα, ανεβάζοντας τον αριθμό των τροχών σε 7! Έχουμε επίσης διπλή σχάρα οροφής, επιπλέον φώτα LED που κάνουν τη νύχτα μέρα, προεκτάσεις των φτερών, νέους προφυλακτήρες και πρόσθετα παράθυρα για τον τεράστιο χώρο αποσεκυών.

Bronco

Η αμερικανική εταιρεία με έδρα το Iliniois δεν αποκάλυψε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες.

Η τιμή του Ford Bronco 6x6 είναι $399.000, κάτι που μεταφράζεται σε €335.321 με τη σημερινή ισοτιμία. Να θυμίσουμε πως η αρχική τιμή του Ford Bronco τις ΗΠΑ είναι $29.995 για το δίπορτο και $34.695 για το τετράπορτο μοντέλο. Με άλλα λόγια το εξάτροχο τέρας της Maxlider Motors είναι πάνω από δέκα φορές πιο ακριβό από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube