Τρελό 6τροχο Jeep Wrangler Tomahawk

Τρελό 6τροχο Jeep Wrangler Tomahawk

Σου γυρίζουν τ’ άντερα με τη Mercedes-AMG G63 6x6; Τότε, αυτό το Jeep Wrangler με τους έξι τροχούς ίσως κάνει για το πορτοφόλι σου. Και όχι, δεν φτιάχτηκε στην Αμερική.

Κατασκευασμένο από την κινεζική G. Patton, αυτό το Jeep Wrangler Tomahawk διαθέτει έξι κινητήριους τροχούς και είναι έτοιμο να κατακτήσει κάθε τερέν.

Το Tomahawk είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ένα κοινό Jeep Wrangler Unlimited, πριν τα πάντα ύστερα από την πίσω κολόνα κοπούν και μια καρότσα μπει στη θέση τους, μαζί με έναν επιπλέον άξονα. Λεπτομέρειες και επιδόσεις του 6τροχου Tomahawk  δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν τον στάνταρ 3,6λιτρο V6 της Jeep αλλά με κομπρέσορα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Jeep Wrangler που έγινε υποβρύχιο [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota Hilux 6x6 από τη Βουλγαρία [videos]

Εκτός όμως από το αναβαθμισμένο μοτέρ, έχει αλλαχτεί ο εμπρός προφυλακτήρας με έναν άλλον ειδικό για off-road, ενώ οι 17άρες ζάντες είναι ντυμένες με 35ιντσα λάστιχα Mickey Thompson. Φυσικά, στον εμπρός προφυλακτήρα βρίσκεται και ο απαραίτητος ηλεκτροκίνητος εργάτης, με ασύρματο χειριστήριο, μπας και δεν καταλάβατε περί τίνος πρόκειται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο δίλιτρο 4κύλινδρο μοτέρ για το Wrangler με 300 PS

Το Car News China αναφέρει ότι το όνομα G. Patton κανονικά χρησιμοποιείται για την κινεζική βερσιόν του U.S. Specialty Vehicles (USSV) Rhino GX SUV, αλλά φαίνεται πως πλέον η κινεζική πλευρά αποχώρησε από την USSV. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο μπει σε παραγωγή είναι άγνωστο σε ποιες χώρες θα εξαχθεί. Αλλά φανταζόμαστε ότι οι ΗΠΑ θα ήταν μια από τις ενδιαφερόμενες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG G63 6x6

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE