Δαιμονισμένο Jeep Wrangler με 819 PS! [video]

Δαιμονισμένο Jeep Wrangler με 819 PS! [video]

Αυτό το Jeep Wrangler φορά τον πανίσχυρο κινητήρα Demon της FCA.

Πριν από λίγο καιρό, η Jeep παρουσίασε επίσημα την ισχυρότερη έκδοση παραγωγής του Wrangler με το όνομα Rubicon 392 η οποία φορά ατμοσφαιρικό V8 6,4 λίτρων με απόδοση 470 PS και 637 Νm. Για όσους δεν αρκούνται σε αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ζητούν κάτι ακόμα πιο δυνατό, η εταιρεία RubiTrux από τη Βόρεια Καρολίνα συνδυάζει το αμάξωμα του Wrangler με τον κινητήρα Demon της Dodge!

Να θυμίσουμε πως ο supercharged κινητήρας V8 6,2 λίτρων που προέρχεται από το απίστευτα γρήγορο Dodge Challenger SRT Demon, αποδίδει 819 PS και 972 Nm. Όπως φαντάζεστε, ένα τέτοιο μοτέρ απογειώνει τις επιδόσεις του Jeep Wrangler και επιτρέπει ατελείωτα burnout. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Jeep Wrangler Rubicon 392 με κινητήρα V8 [video]

Εκτός από την τοποθέτηση του πανίσχυρου κινητήρα, το Jeep Wrangler της RubiTrux απέκτησε ένα lift kit που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος και σε συνδυασμό με τα εκτός δρόμου ελαστικά 37" εξασφαλίζει πως θα κινηθεί άνετα σε κάθε έδαφος. Αισθητικά έχουμε μεταλλικό προφυλακτήρα με επιπλέον φώτα, μαρσπιέ με ενσωματωμένα ηλεκτρικά ανακλινόμενα σκαλοπάτια και το έμβλημα Demon στα φτερά που υποδηλώνει πως αυτό το Wrangler είναι δαιμονισμένο!

Δεν ξέρουμε πόσο ασφαλές θα είναι στην οδήγηση το Jeep Wrangler Demon, όμως είναι σίγουρο πως οι επιδόσεις του θα αφήσουν άφωνους τους επιβάτες, και τους περαστικούς!

[Πηγή: RubiTrux μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube