On Board στο ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS στο Nürburgring [video]

On Board στο ρεκόρ της Porsche 911 GT2 RS στο Nürburgring [video]

Όπως μας έχει συνηθίσει η Porsche μετά από κάθε ρεκόρ, έτσι και τώρα φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα το video από τον ταχύτερο γύρο αυτοκινήτου παραγωγής στην πίστα του Nürburgring.

Για όσους αγαπούν τα σπορ αυτοκίνητα και την ταχύτητα, κάθε τέτοιο video έχει μία ξεχωριστή αξία. Και όσο για την Porsche, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να δώσει στον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, που ανεβάζουν κατά καιρούς στο YouTube ανάλογο υλικό, επενδυμένο με μουσική ή σχολιασμό από τρίτους, οι Γερμανοί το σερβίρουν raw. Μόνο το αυτοκίνητο, ο ήχος του και η πίστα.

Στα επτά λεπτά που ακολουθούν, ο Lars Kern, οδηγός δοκιμών της Porsche, καταφέρνει να γυρίσει τη θρυλική Nordschleife σε χρόνο 6:43.300, τον καλύτερο που έχει κάνει ποτέ αυτοκίνητο παραγωγής. Σύμμαχός του στο όλο εγχείρημα μία 911 GT2 RS, βελτιωμένη με το Manthey Performance Kit. Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το αυτοκίνητο, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ. Εάν πάλι προτιμάτε να περάσετε απευθείας στη δράση, το play βρίσκεται ακριβώς από κάτω!
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube