Αυτό το Toyota C-HR είναι έτοιμο για το Pikes Peak

Αυτό το Toyota C-HR είναι έτοιμο για το Pikes Peak

Ένα Toyota C-HR με ανθρακονημάτινο αμάξωμα και το πιο ακραίο bodykit που θα μπορούσες να φανταστείς.

O καλλιτέχνης Khyzyl Saleem, γνωστός για τα υπερβολικά αεροδυναμικά πακέτα που σχεδιάζει κατά καιρούς, έχει αναλάβει να κάνει τα μαγικά του σε μοντέλα της Toyota, μετά από σχετική ανάθεση εκ μέρους της Toyota UK.

Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε την GR Corolla που θύμιζε αγωνιστικό Group B, αποφάσισε να ασχοληθεί με το C-HR μεταμορφώνοντάς το C-SUV σε ένα θηρίο που μοιάζει έτοιμο για την ανάβαση του Pikes Peak.

Toyota

Το C-HR GR Widebody Design όπως ονομάζεται έχει αμάξωμα εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Ο δημιουργός του κράτησε ελάχιστα στοιχεία κοινά με το μοντέλο παραγωγής, όπως τη γρίλια, τα φώτα LED, το καπό, τα παράθυρα, την οροφή και τις πόρτες, καθώς όλα τα υπόλοιπα έχουν υποστεί εκτενέστατες επεμβάσεις.

Στη μάσκα κυριαρχεί ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με ένα γιγαντιαίο τετραόροφο σπλίτερ που μοιάζει να ακουμπά στο έδαφος, και τα υπερβολικά φουσκωμένα φτερά που αυξάνουν σημαντικά το πλάτος του C-SUV. Εκτός από τις προεκτάσεις των φτερών με ενσωματωμένες εσοχές, στο προφίλ ξεχωρίζουν τα μαρσπιέ που φτάνουν πολύ χαμηλά, και οι λευκές ζάντες με ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Πίσω, όπως ήταν αναμενόμενο έχουμε μια διπλή αεροτομή τύπου whale-tail με την κατάλληλη υποστήριξη, δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτη. Τα φτερά κόβονται αρκετά ψηλά αφήνοντας ακάλυπτα τα απίστευτα φαρδιά ελαστικά που σίγουρα δεν θα βρεις στο εμπόριο, ενώ η απουσία καλύμματος για το κάτω μέρος του προφυλακτήρα αφήνει σε κοινή θέα ανάρτηση και διαφορικό

Toyota

Ο δημιουργός του οχήματος δεν αναφέρει συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως πιστεύει πως θα του ταίριαζε ένας πανίσχυρος κινητήρας σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, το C-HR GR Widebody Design θα παραμείνει για πάντα στον ψηφιακό κόσμο, καθώς σκοπός της δημιουργίας του ήταν η ψυχαγωγία και η αισθητική διερεύνηση χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube