Προς πώληση η Maserati GranTurismo MC Stradale του Lionel Messi

Προς πώληση η Maserati GranTurismo MC Stradale του Lionel Messi

Από τη μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του Lionel Messi έχει περάσει και μια Maserati GranTurismo MC Stradale, η οποία σήμερα πωλείται.

Όταν ο πρώην ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου σου είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να μείνει κρυφό όταν έρθει η ώρα της πώλησης.

Το ότι ο Lionel Messi έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων, οι περισσότεροι το γνωρίζουμε ήδη. Από το γκαράζ του έχουν περάσει μεταξύ άλλων Toyota Prius, Lexus RX και Audi Q7 για τις καθημερινές μετακινήσεις, και αρκετά σπορ μοντέλα όπως η Ferrari F430 Spider και το Audi R8 Spyder. Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχει στις Maserati GranTurismo, αφού είχε μια S αλλά και μια MC Stradale. Η τελευταία σήμερα έχει αλλάξει χέρια, έχει αλλάξει εμφάνιση, και διατίθεται και πάλι προς πώληση.

Βέβαια, το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στη σχετική αγγελία στο mobile.de δεν θυμίζει και πολύ την MC Stradale του Messi. Κι αυτό γιατί όταν την είχε ο διάσημος μπαλαδόρος είχε χρώμα λευκό Bianco Eldorado. Ο επόμενος ιδιοκτήτης όμως αποφάσισε να τη βάψει μαύρη σατινέ. Παράλληλα έβαψε κόκκινο το έμβλημα της Maserati στη μάσκα και στις πίσω κολόνες, αλλά και τους τριπλούς αεραγωγούς στα εμπρός φτερά. Καμία άλλη αλλαγή δεν έχει γίνει στον V8 των 4,7 lt που αποδίδει 450 PS ή στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Benzema πλήρωσε με €18.000 το πάθος του για την ταχύτητα

Από το 2012 που πρωτοκυκλοφόρησε στα χέρια του Messi, αυτή η GranTurismo έχει διανύσει 46.000 km. Σήμερα πωλείται από έναν έμπορο μεταχειρισμένων στα προάστια της Φρανκφούρτης προς €119.900, με τις αρχικές της ισπανικές πινακίδες και «τα σημάδια του Messi», όπως αναφέρει η αγγελία. Αν ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η φράση, να μας το πείτε κι εμάς.

[Πηγή: autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube