Η Volkswagen θα απουσιάσει από το φετινό Σαλόνι του Παρισιού

Η Volkswagen θα απουσιάσει από το φετινό Σαλόνι του Παρισιού

Αυτή τη χρονιά, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Ευρώπης δε θα δώσει το «παρών» στη γαλλική πρωτεύουσα.

Από το 2015 που ξέσπασε το Dieselgate, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Ευρώπης έχει αναθεωρήσει την παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια της Αυτοκίνησης.

«Η
Volkswagen επανεξετάζει συνεχώς τη συμμετοχή της στις Διεθνείς εκθέσεις Αυτοκινήτου» είναι η επίσημη δήλωση της εταιρείας. Έτσι, υπάρχουν μερικά στα οποία δεν συμμετέχει, ως μέρος μιας τακτικής που αφενός εξοικονομεί χρήματα αφετέρου αποτελεί μια νέα τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα απέχει εντελώς, αφού δήλωσε πως αντί να έχει το δικό της περίπτερο στο Σαλόνι της Γαλλικής πρωτεύουσας, στις 2 και 3 Οκτωβρίου θα οργανώσει πλήθος επικοινωνιακών δράσεων μέσα στην πόλη.

Όπως και να έχει, το μειούμενο ενδιαφέρον του κόσμου για τα Σαλόνια Αυτοκινήτου είναι ένα γεγονός. Το οποίο εκτός των άλλων οφείλεται και στο ότι οι καταναλωτές πλέον ενδιαφέρονται περισσότερο για τις εκθέσεις που σχετίζονται με την ψηφιακή τεχνολογία των αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα το
Consumers Electronics Show του Las Vegas και το Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Πάντως, η
Volkswagen φρόντισε να διευκρινίσει ότι η συγκεκριμένη απόφαση ισχύει για το 2018 και δε σημαίνει απολύτως τίποτα για το μέλλον. Εξάλλου, ακόμα και φέτος η Audi, η Porsche, η Skoda και η SEAT θα είναι κανονικά στο Παρίσι.

[Πηγή:
Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube