Η εφαρμογή της CUPRA που κάνει πιο εύκολη τη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η εφαρμογή της CUPRA που κάνει πιο εύκολη τη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map ενσωματώνει τις τελευταίες πληροφορίες σταθμών φόρτισης μέσα στο infotainment του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας τους χρήστες να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους.

CUPRA

Η CUPRA με το λανσάρισμα της εφαρμογής CUPRA Charging Map αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο.

Οι οδηγοί των EV της CUPRA μπορούν με τη νέα εφαρμογή που ενσωματώνεται στο infotainment να βρουν εύκολα και αποτελεσματικά σταθμούς φόρτισης, με ενημερωμένες πληροφορίες,  από την οθόνη του αυτοκινήτου τους.

Οι χρήστες μπορούν εντελώς δωρεάν και με δύο τρόπους να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στο αυτοκίνητό τους: είτε μέσω της εφαρμογής MyCUPRA από οποιαδήποτε smart συσκευή, είτε μέσω του συστήματος infotainment.

Υπάρχουν ενσωματωμένα ήδη πάνω από 620.000 σημεία φόρτισης σε 27 ευρωπαϊκές χώρες. Ο οδηγός μπορεί να βρει μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου του οποιοδήποτε σταθμό φόρτισης επιθυμεί, μόλις ανοίξει την εφαρμογή CUPRA Charging Map.

Η εφαρμογή CUPRA Charging Map εμφανίζει στοιχεία στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του.

CUPRA

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναζήτησης και ελέγχου διαθεσιμότητας του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης, για να κατευθυνθεί  εκεί ο οδηγός άμεσα, απλά και χωρίς άγχος.

Επιπρόσθετα, το CUPRA Charging Map δημιουργεί και μια κοινότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δουν ή και να παράσχουν online βαθμολογήσεις και feedback για τους σταθμούς φόρτισης κάνοντας με αυτό τον τρόπο την πλοήγηση των υπόλοιπων οδηγών πιο εύκολη.

Η εισαγωγή της νέας In-car εφαρμογής, η οποία είναι συνδυασμένη με το CUPRA Born - το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, οδηγεί την CUPRA ένα βήμα πέρα από την ηλεκτροκίνηση.

Το CUPRA Born ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας το 2023, με 45.300 πωλήσεις (+44.4% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά).

Πηγή: CUPRA

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube