H Lancia Delta Integrale Evo II του Mr.Bean πωλείται στη Βούλα!

H Lancia Delta Integrale Evo II του Mr.Bean πωλείται στη Βούλα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα όλων των εποχών, ιδιοκτησία του Rowan Atkinson, πωλείται στην πατρίδα μας.

Lancia Delta Integrale

Ποιος δεν θα ήθελε μια Lancia Delta Integrale στο γκαράζ του; Ειδικά αν πρόκειται για τη συλλεκτική EVO II, έχει ελάχιστα χιλιόμετρα κι αν προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν ο Rowan Atkinson. Ναι, ο γνωστός σε όλους μας Mr. Bean.

Μέγας φανατικός της αυτοκίνησης, ο Βρετανός ηθοποιός είχε στην κατοχή μου μια McLaren F1, την οποία είχε τρακάρει. Δύο φορές μάλιστα. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή του κι η Lancia Delta Integrale, ένα από τα πιο ποθητά κι εμβληματικά αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Κι όμως, μία «πρώην» του Mr. Bean πωλείται στην Αθήνα. Δίπλα μας. Συγκεκριμένα στη Βούλα!

Lancia Delta Integrale

Η Deltona έχει ασφαλώς ιδιαίτερη πέραση στους γνώστες. Πρόσφατα δημοσιεύσαμε την αγγελία πώλησης μιας βελτιωμένης αψεγάδιαστης Lancia Delta Integrale, από έναν από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αρχισχεδιαστής της Stellantis πουλά τη Lancia Delta Integrale του

Τώρα, η Ιταλίδα του Atkinson μπορεί να γίνει δική σας και μάλιστα βρίσκεται στη Βούλα, όπως αναφέρει η αγγελία πώλησης στο Car.gr.

Lancia Delta Integrale

H γνήσια Lancia Delta Integrale δημοπρατήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 στη Μεγάλη Βρετανία προς £87.750.  Ήτοι €101.780. Ο κύριος Ανδρέας από τη Βούλα αναφέρει ότι πλέον φέρει ιστορικές ελληνικές πινακίδες κι ότι φυλάσσεται μόνιμα σε γκαράζ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Για 11 εκατομμύρια ευρώ πουλήθηκε η McLaren F1 του Mr. Bean

Οι φωτογραφίες που εκτίθενται είναι οι ίδιες με της αγγλικής δημοπρασίας, φορώντας ακόμα τις βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Με το τιμόνι στα αριστερά, ο επίδοξος αγοραστής δεν θα πρέπει να πονοκεφαλιάζει για δεξιοτίμονα μοντέλα και περιορισμούς στην οδήγηση.

Lancia Delta Integrale

Η αγγελία αναγράφει ότι τα χιλιόμετρα είναι 80.000, τη στιγμή που τα στοιχεία της δημοπρασίας αναφέρουν 89.300 διανυθέντα km. Βαμμένη σε Lord Blue, η διάσημη Ιταλίδα μπορεί να γίνει δική σας προς €220.000!

Δεν ξέρουμε αν σας γλυκαίνει καθόλου ότι η τιμή είναι συζητήσιμη. Ίσως ο νους σας πάει στο πονηρό κι υποπτεύεστε ότι για να μην υπάρχουν ελληνικές φωτογραφίες, ενδεχομένως να πρόκειται για απάτη.

Lancia Delta Integrale

Κι όμως, καλά πληροφορημένες πηγές του Drive κάνουν λόγο για πραγματική αγγελία και διαβεβαιώνουν ότι πράγματι η «πρώην» του Mr.Bean φωλιάζει σε ένα γκαράζ στη Βούλα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube