Formula 1: Η McLaren δεν πωλείται στην Audi

Formula 1: Η McLaren δεν πωλείται στην Audi

Ο Zak Brawn βάζει τέλος στα σενάρια πώλησης της αγωνιστικής ομάδας της McLaren στην Audi.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, Zak Brawn, ξεκαθαρίζει ότι η αγωνιστική ομάδα της McLaren στην Formula 1 δεν πρόκειται να πωληθεί στους Γερμανούς της Audi.

Με δεδομένες τις συνομιλίες ανάμεσα στη McLaren και την Audi, με φόντο την επικείμενη είσοδο της τελευταίας στην Formula 1, ο επικεφαλής του αγωνιστικού σκέλους της McLaren, Zak Brawn, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Grand Prix στο Μαϊάμι των ΗΠΑ ότι η βρετανική ομάδα «δεν είναι προς πώληση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Formula 1: Η Audi δίνει €500 εκατ. για τη McLaren, αλλά οι Βρετανοί δεν είναι «ζεστοί» 

Ως γνωστόν, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, η Audi ήταν έτοιμη να προσφέρει περίπου €500 εκατ. στην McLaren προκειμένου η τελευταία να αποτελέσει το άρμα για την είσοδο της εταιρείας του Ινγκλοστάντ στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, όπως ανέφερε την περασμένη Πέμπτη το γερμανικό περιοδικό, Manager Magazin, ύστερα από μήνες διαπραγματεύσεων, οι συνομιλίες ανάμεσα στη McLaren και την Audi έχουν σχεδόν καταρρεύσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Audi και Porsche μπαίνουν στην Formula 1 από το 2026 [video]

Ο Brawn είπε στους δημοσιογράφους στο Μαϊάμι ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας της ομάδας.

«Οι μέτοχοί μας είναι πολύ αφοσιωμένοι στη McLaren. Κάναμε συζητήσεις με την Audi και δεν είμαστε προς πώληση», είπε ο Zak Brawn, προσθέτοντας τα εξής:«Εμπορικά τα πάμε πολύ καλά. Το ηθικό στην ομάδα είναι πολύ καλό. Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να πουλήσουμε την αγωνιστική ομάδα. Δεν θα εξετάσουμε την εξαγορά της McLaren. Εναπόκειται στον Andreas Seidl να αποφασίσει ποια μονάδα ισχύος θέλει στο πίσω μέρος του αγωνιστικού αυτοκινήτου, αλλά όποιες συζητήσεις γύρω από την αγορά της McLaren δεν υφίστανται».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube