FCA, επιχειρηματικό πλάνο 2018-2022: Ισχυρότερη γκάμα και εξηλεκτρισμός της, συνδρομητικό σύστημα και car sharing, τα «κλειδιά» της Jeep

FCA, επιχειρηματικό πλάνο 2018-2022: Ισχυρότερη γκάμα και εξηλεκτρισμός της, συνδρομητικό σύστημα και car sharing, τα «κλειδιά» της Jeep

Η Jeep θα επεκτείνει το χαρτοφυλακίο των μοντέλων της, θα εξηλεκτρίσει όλη την γκάμα της και εφαρμόσει σύστημα συνδρομών και car sharing, έτσι ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση στα μοντέλα της.

Ο επικεφαλής της φίρμας, Mike Manley, είπε στους επενδυτές την περασμένη Παρασκευή στο Balocco, στην παρουσίαση του νέου 5ετούς επιχειρηματικού σχεδίου της Fiat Chysler Automobiles, ότι η μάρκα σχεδιάζει να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της στη μικρότερη κατηγορία Α -μια κίνηση που είναι υπό σκέψη εδώ και πολλά χρόνια. Η Jeep θα διευρύνει επίσης το χαρτοφυλάκιό της στη Βόρεια Αμερική με μια νέα έκδοση με τρεις σειρές καθίσματα για το Grand Cherokee, καθώς επίσης και την επιστροφή του Wagoneer και Grand Wagoneer.

Ο Manley είπε ότι μέχρι το 2022, η φίρμα θα διαθέτει δέκα επαναφορτιζόμενες υβριδικές εκδόσεις και τέσσερα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Η μάρκα θα διαθέτει επίσης σύστημα συνδρομής για τα λανσαρίσματα και υπηρεσίες κινητικότητας σε όλη τη Βόρειο Αμερική για πλήρη πρόσβαση της νεολαίας στα μοντέλα της. Η Jeep θα αρχίσει επίσης να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ασφαλιστική κάλυψη ανάλογα με τη χρήση, σημαντική για το off-roading και τη διαχείριση στόλου, δήλωσε ο Manley.

product plan jeep

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο επί πολλά χρόνια επικεφαλής της Jeep, δήλωσε ότι βλέπει την εταιρεία, που σήμερα αντιπροσωπεύει μία στις 17 πωλήσεις SUV παγκοσμίως, μέχρι το 2012 να κλιμακώνει αυτή την παρουσία στο 1/12. Στόχος που οι αναλυτές τον χαρακτήρισαν «φιλόδοξοι». Ο απώτερος στόχος είναι το 20% της παγκόσμιας αγορά των SUV, νούμερο που έχει θέσει ο Manley απ’ όταν ανέλαβε το 2009.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube