Έτσι θα είναι το FIAT 500X Cabrio

Έτσι θα είναι το FIAT 500X Cabrio

Το B-SUV της FIAT θα αποκτήσει σύντομα και ανοιχτή εκδοχή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας Automotive News Europe, η FIAT θα παρουσιάσει σύντομα μια ανοιχτή έκδοση του 500X, η οποία θα ανταγωνιστεί το Volkswagen T-Roc Cabriolet στην ανισυμβατική κατηγορία των κάμπριο SUV.

Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό rendering που ετοιμάσαμε για εσάς, το FIAT 500X Cabrio θα έχει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή στα πρότυπα των 500c και 500e Cabrio. Αυτό σημαίνει πως οι αισθητικές διαφορές σε σχέση με την κλειστή έκδοση θα περιορίζονται στην οροφή και το πίσω παράθυρο, με τις πόρτες να διατηρούν τα πλαίσιά τους για μείωση του κόστους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: FIAT 500X 1.3 FireFly Sport DCT

To FIAT 500X Cabrio θα παράγεται στο εργοστάσιο της FCA στο Melfi μαζί με το "απλό" 500X και το συγγενικό Jeep Renegade. Η τιμή του αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα του 500X η οποία πολύ σύντομα θα εμπλουτιστεί και με ήπια υβριδική έκδοση για χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Εκτός από το FIAT 500X Cabrio, η FCA θα παρουσιάσει δύο ακόμη SUV μέσα στο 2021 - την πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Tonale (C-SUV) και την Maserati Grecale (D-SUV) που θα βασίζεται στην Alfa Romeo Stelvio.

[Πηγή: Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube