Τιμητική διάκριση του ΥΠΕΞ στην Κosmocar-Audi

Τιμητική διάκριση του ΥΠΕΞ στην Κosmocar-Audi

Για τη χορηγία αυτοκινήτων στην Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Σε ειδική τελετή που έγινε στο υπουργείο Εξωτερικών την Τρίτη 28 Ιανουαρίου (2014) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της κυβέρνησης προς τους επιχειρηματικούς ομίλους, στους οποίους συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός η Κosmocar-Audi, για την ουσιαστική υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του θεσμού των χορηγιών.

«Κερδίσαμε τις πρώτες εντυπώσεις. Η τελετή έναρξης νομίζω ότι έδωσε το μέτρο και τις αναλογίες της Ελληνικής Προεδρίας. Τώρα που τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται η αξία των χορηγιών», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.
 
Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των εταιριών που υποστηρίζουν χορηγικά την Ελλάδα, στο πλαίσιο της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε: «Έχουμε καλύψει με τον ευπρεπέστερο τρόπο σημαντικότατες ανάγκες και θέλω να σας ευχαριστήσω και να υπογραμμίσω ότι οι επιχειρήσεις, νιώθουν την ικανοποίηση ότι βοηθούν σε κάτι απτό, άμεσο, συγκεκριμένο που αποδίδει αποτελέσματα για την εικόνα, την αξιοπιστία της χώρας και αυτό σημαίνει πολλά και για τη στάση που διαμορφώνουν έναντι της Ελλάδας, όχι μόνον οι θεσμικοί εταίροι αλλά και ο διεθνής ιδιωτικός τομέας».
 
«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για να έχουμε μια επιτυχημένη Ελληνική προεδρία», επισήμανε ο κ. Στήβεν Σίρτης, γενικός διευθυντής της Kosmocar, της εταιρίας μεγάλου χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον τομέα των μετακινήσεων. Εξέφρασε τις ευχαριστίες της ελληνικής εταιρίας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του υπουργείου για το διάστημα των πέντε μηνών προετοιμασίας που προηγήθηκε, της έναρξης της χορηγίας της Kosmocar-Audi.

Στις τρεις εβδομάδες που συμπληρώθηκαν από την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Ελλάδα, η ελληνική εταιρία ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις οι οποίες διαμορφώθηκαν από τις μετακινήσεις των Ευρωπαίων ηγετών και των μελών του Κολλεγίου των Επιτρόπων στις συναντήσεις με τον πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και στελέχη της κυβέρνησης.

Καθοριστικό ρόλο έχουν τα 45 συμβατικά Audi A8 και Α6 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας) και οι θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων καθώς και ο υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi ανάμεσα στα οποία τα A1, A3 Sportback, A4 και Α5 που παραχωρήθηκαν από την Kosmocar-Audi στο υπουργείο  Εξωτερικών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube