Tα ρολόγια των Hamilton και Rosberg στην Ελλάδα

Tα ρολόγια των Hamilton και Rosberg στην Ελλάδα

Η IWC παρουσίασε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου τη νέα της συλλογή

Η συνεργασία του Ελβετικού οίκου υψηλής ωρολογοποιίας IWC με την ομάδα F1 της Mercedes ήταν η αιτία που ο L. Hamilton είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της IWC.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Ελβετικός Οίκος διοργάνωσε μια εκδήλωση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δυο εταιρειών (Engineering Partner) τα ρολόγια των πιλότων της.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η IWC πολύ σύντομα θα λανσάρει στην αγορά ρολόγια εμπνευσμένα από το μαγικό κόσμο της F1 με βασικό υλικό τα ανθρακονήματα.  



Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα νέα μοντέλα IWC της σειράς Ingenieur 2013 ανάμεσά τους και το AMG Black Series Ceramic. Πρόκειται για το πρώτο ρολόι με θέμα τη συνεργασία IWC - AMG Mercedes F1 το οποίο διεθνώς είχε παρουσιάσει ο Hamilton τονίζοντας πως μόνον προικισμένοι μηχανικοί και τεχνικοί, με απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα, μπορούν να αναπτύξουν τους μηχανισμούς των ρολογιών σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας και καινοτομίας. Είναι το ίδιο πάθος – είχε πει ο πιλότος της F1- που δίνει κίνητρο στο τμήμα παραγωγής της Mercedes να δημιουργήσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube