Πίστα Formula 1 στη Δραπετσώνα… με εντολή Σαμαρά!

Πίστα Formula 1 στη Δραπετσώνα… με εντολή Σαμαρά!

Την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την κατασκευή πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα στηρίζει με επιστολή του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσφέρει τη στήριξή του στην προσπάθεια του DielpisFormula1 και του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας να κατασκευάσουν στην περιοχή της Δραπετσώνας μια πίστα προδιαγραφών Formula 1 και να διεκδικήσουν μελλοντικά την φιλοξενία ενός Grand Prix.

Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλε ο Πρωθυπουργός στον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή, αναφέρει:
«Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ θερμά για την επιστολή σας σχετικά με την μελέτη και κατασκευή της πίστας Formula 1 (Dielpis Formula 1) στο Δήμο Δραπετσώνας. Στηρίζουμε την προσπάθειά σας, η οποία όπως μου αναφέρατε θα πραγματοποιηθεί αμιγώς με ιδιωτικά κεφάλαια. Αναγνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και γενικότερα για την Ελλάδα με την προβολή της αλλά και την προσέλκυση νέου τουριστικού κοινού. Αναμένουμε τη σχετική μελέτη προς την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) ώστε να προχωρήσει η αδειοδοτική διαδικασία».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Ένα ΟΡΑΜΑ που ελάχιστοι ΠΙΣΤΕΨΑΝ, που πολύ περισσότεροι λοιδόρησαν, ένα ΟΡΑΜΑ που πήρε στην πλάτη του ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο ίδιος ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής, παίρνοντας το ρίσκο να τον εκθέσει πολιτικά, μετά την σημερινή μέρα οδεύει σε φάση ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!!

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ σήμερα στο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας στηρίζει τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα!!!

Πλέον το ΟΡΑΜΑ χιλιάδων Δραπετσωνιτών και Κερατσινιωτών ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΜΑ όλων των Ελλήνων!!!!

Επειδή στο συγκεκριμένο ΖΗΤΗΜΑ δεν χωράει προεκλογική μικροπαραταξιακή ΜΙΖΕΡΙΑ ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας καλεί ΟΛΕΣ τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της πόλης να σταθούν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ σ’ αυτή την σπουδαία πρόταση, που θ’ αλλάξει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την μοίρα της περιοχής μας».

Υ.Γ. Έχουμε μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι, πόσω μάλλον σε προεκλογική περίοδο. Οπότε μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό επιτρέψτε μας να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ανακοινώσεις με το πάντα επίκαιρο σ’ αυτές τις περιπτώσεις:

«Θα σας κάνω γεφύρια».

«Μα δεν έχουμε ποτάμια»

«Ε! Θα σας κάνω και ποτάμια!»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube