"Our Greece Globally Yours" : Γνωρίστε την άλλη Ελλάδα από τα Geo Routes

"Our Greece Globally Yours" : Γνωρίστε την άλλη Ελλάδα από τα Geo Routes

Παρουσίαση στο Διπλωματικό Σώμα και στις ξένες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, της καμπάνιας των Geo Routes "Our Greece Globally Yours"

Tην Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα έγινε η παρουσίαση στο Διπλωματικό Σώμα και στις ξένες αντιπροσωπείες που εδρεύουν στη χώρα, η καμπάνια των πολιτιστικών & βιωματικών οδοιπορικών για την Ελλάδα Geo Routes & Aegean Routes (www.geo-routes.com) με τίτλο "Our Greece Globally Yours".

Στόχος της παρουσίασης ήταν η προβολή και η ανάδειξη της γοητευτικής "άλλης" Ελλάδας, η ενημέρωση για το πλούσιο πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας και η επί 5 χιλιετίες παγκόσμια συνεισφορά της στον Πολιτισμό, στις Επιστήμες και στη Δημοκρατία.  Με σημαία το μήνυμα "Our Greece Globally Yours" τα Geo Routes & Aegean Routes έχουν απώτερο σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, υπό το πρίσμα της ολικής πολιτισμικής διάστασης και συνεισφοράς της στον Κόσμο. 

Η παρουσίαση ετέλεσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με ομιλητές τους κο Λεωνίδα Αντωνακόπουλο - Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, τον Πρέσβη κο Μιχαήλ Β. Χριστίδη - Γενικό Διευθυντή Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, την κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα - Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και τον κο Γιάννη Μπαλακάκη - Πρόεδρο του Geo Routes Cultural Heritage Journeys Institute.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν πλήθος εκπροσώπων του Διπλωματικού Σώματος, Ξένων Αντιπροσωπειών, Ιδρυμάτων κ.λπ. φορέων που εδρεύουν στην Ελλάδα. Βασικοί υποστηρικτές της ειδικής αυτής εκδήλωσης, ήταν οι εταιρείες Diageo, Mc Cain, Ομιλος εταιρειών Φουρλή, Δειπνοσοφιστήριο catering. Τα Geo Routes & Αegean Routes τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. 

Το περιοδικό DRIVE και το drive.gr συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες των Geo Routes όχι μόνον ως χορηγοί επικοινωνίας, αλλά και σε άλλα projects που έχουν να κάνουν με την αυτοκίνηση, το περιβάλλον και την ασφαλή οδήγηση. Μάλιστα, μερικά χρόνια πριν, είχαν από κοινού οργανώσει το "Green Project- Οι δρόμοι του νερού", στη πλαίσιο του οποίου δύο Hyundai (ένα i30 και ένα i20), είχαν διασχίσει όλη την Αφρική, ταξιδεύοντας από την Αθήνα στο Κέιπ Τάουν.

Ήταν ένα οδοιπορικό όχι μόνον με τουριστικό, αλλά και με πολιτιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, που περιελάμβανε πολλές προσφορές στις υποβαθμισμένες περιοχές της "Mαύρης Hπείρου", από όπου πέρασε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube