Μετωπική λεωφορείου ΚΤΕΛ με ΙΧ στην εθνική καρμανιόλα Πατρών- Κορίνθου, με ένα νεκρό

Μετωπική λεωφορείου ΚΤΕΛ με ΙΧ στην εθνική καρμανιόλα Πατρών- Κορίνθου, με ένα νεκρό

Κλειστός ο δρόμος, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο των Καλαβρύτων

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά από μετωπική σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Άρτας με αυτοκίνητο που σημειώθηκε στις 12:10 στο 165ο χιλιόμετρο Πατρών - Κορίνθου, ανάμεσα στο Αίγιο και το Διακοπτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο κατευθυνόταν προς την Πάτρα και το ΙΧ κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ ο νεκρός αλλά και ο τραυματίας ήταν επιβάτες του αυτοκινήτου.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς η πίσω κολώνα του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Αθήνα κόπηκε και πέρασε στη θέση του συνοδηγού και το όχημα σφηνώθηκε κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο τραυματίας είναι επιβάτης του ΙΧ, ενώ καλά στην υγεία τους είναι οι επιβάτες του λεωφορείου που περιμένουν άλλο όχημα για να μεταφερθούν στον προορισμό τους.
Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του λεωφορείου στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση «έριξε» το όχημα στο πρανές του δρόμου.

Να σημειώσουμε πως η "εθνική οδός" Κορίνθου - Πατρών παραμένει εδώ και πάρα πολύ καιρό με μια λωριδα ανά κατεύθυνση, καθώς τα έργα κατασκευής αυτοκινητόδρομου έχουν σταματήσει, χωρίς όμως να έχει σταματήσει και η είσπραξη διοδίων… 

(Φωτογραφία από το thebest.gr)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube