Η Schneider Electric στο 3o Electric & Micro Mobility Forum

Η Schneider Electric στο 3o Electric & Micro Mobility Forum

Τις ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει στην γκάμ των προϊόντων και των υπηρεσιών της ανέδειξε η Schneider Electric στο 3o Electric & Micro Mobility Forum.

Schneider Electric, 3o Electric & Micro Mobility Forum

Tο Electric & Micro Mobility Forum αναδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες Μεταφορών θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας σε ατομικό και εθνικό επίπεδο. Με τη Schneider Electric να αναδεικνύει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης EV.

Κατά τη διάρκεια του 3oυ Electric & Micro Mobility Forum, ο Αλέξανδρος Νταλαγιάννης, Microgrid & EV Chargers Product Application Engineer της Schneider Electric, παρουσίασε τη νέα σειρά φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων EVlink AC Pro και το σύστημα διαχείρισης, πρόσβασης και παρακολούθησης των φορτιστών EV, EcoStructureTM EV Charging Expert.

Schneider Electric
Αλέξανδρος Νταλαγιάννης, Microgrid & EV Chargers Product Application Engineer της Schneider Electric, στο 3o Electric & Micro Mobility Forum.

 Κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου συστήματος είναι η διαχείριση του φορτίου των φορτιστών σε πραγματικό χρόνο, ο έλεγχος πρόσβασης των χρηστών, ο απομακρυσμένος έλεγχος της εγκατάστασης, η ομαδοποίηση και οπτικοποίηση δεδομένων. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το χρήστη. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Συνέντευξη: Mike Doucleff, επικεφαλής του eMobility της Schneider Electric

Το μεγάλο πλεονέκτημα του EcoStruxure EV Charging Expert είναι ότι ανακατανέμει τα φορτία, εξαλείφοντας την ανάγκη αναβάθμισης του μετασχηματιστή και της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης  στο κτίριο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι ο σταθμός φόρτισης λαμβάνει τη μέγιστη ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ EVlink Load Management System: Ο από μηχανής θεός της Schneider Electric

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube