EVlink Load Management System: Ο από μηχανής θεός της Schneider Electric

EVlink Load Management System: Ο από μηχανής θεός της Schneider Electric

Το EVlink Load Management System της Schneider Electric, κορυφαίας εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και στον αυτοματισμό, φέρνει τη νέα εποχή στη διαχείριση των τερματικών φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.

Η ηλεκτρική κινητικότητα περνά και στην Ελλάδα στη φάση της ισχυρής ανάπτυξης, με μικρές και μεγάλες εταιρείες, ιδιωτικές ή του Δημοσίου, να καλούνται να διαχειριστούν πολλά τερματικά φόρτισης EV ταυτόχρονα. Εξ αυτού προκύπτει η ανάγκη να μπορέσουν να διαχειριστούν την αυξανόμενη απαίτηση σε φορτία και μάλιστα με ένα μεταβαλλόμενο τρόπο, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο.

Το EVlink Load Management System της Schneider Electric όμως, στην περίπτωση που έκανε μόνο το παραπάνω θα είχε κάνει τη μισή δουλειά. Διότι, το άλλο ζητούμενο είναι να διασφαλίζεται 7/24 η διαθεσιμότητα ισχύος του κτιρίου. Πώς; Όταν η ζήτηση ενέργειας από το κτίριο, όταν φορτίζονται EV, είναι πιθανό να υπερβεί τη διαθέσιμη τροφοδοσία από τον μετασχηματιστή, το σύστημα διαχείρισης φορτίου EVlink αναδιανέμει τα φορτία, εξαλείφοντας την ανάγκη είτε αναβάθμισης του μετασχηματιστή είτε των ηλεκτρικών συσκευών στο κτίριο.

EVlink Load Management System

Το προηγμένο λογισμικό του EVlink Load Management System διανέμει τη διαθέσιμη ενέργεια ομοιόμορφα στα τερματικά φόρτισης, ως εκ τούτου και στα αυτοκίνητα. Και τα ενεργειακά φορτία κατανέμονται είτε βάσει της κατανάλωσης είτε της διάρκειας φόρτισης. Έτσι, ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να εποπτεύει και να διαχειρίζεται έως και 100 τερματικά φόρτισης εναλλασσόμενου ή συνεχούς ρεύματος, με δυνατότητα αναβάθμισης έως και τα 1.000. Διαχείριση που διασφαλίζει ότι όλα τα EV μπορούν να φορτιστούν, ανεξάρτητα από το πότε συνδέονται.

Επιπλέον, το προηγμένο λογισμικό επίβλεψης του EVlink Load Management System της Schneider Electric εγγυάται…

  • Πρόσβαση στα δεδομένα και διαχείριση των σταθμών φόρτισης σε πραγματικό χρόνο
  • Δυνατότητα προσαρμογής της ενέργειας που παρέχεται στις εγκαταστάσεις EVlink
  • Δυνατότητα για σενάρια φόρτισης σύμφωνα με τους κανόνες προτεραιότητας του διαχειριστή

EVlink Load Management System

Και ποια είναι τα απτά και άλλα οφέλη για το διαχειριστή του EVlink Load Management System της Schneider Electric;

  • Αυτόνομη και τοπική διαχείριση χωρίς συνδρομή
  • Ένα μόνο σημείο πρόσβασης για απομακρυσμένη επίβλεψη των τερματικών φόρτισης EV
  • Παρακολούθηση της ενέργειας που χρησιμοποιείται από φορτία εκτός EV και αυτόματη αναδιανομή της διαθέσιμης ενέργειας.
  • Ρύθμιση της χρονοχρέωσης, περιορίζοντας τη φόρτιση των EV όταν η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υψηλή και μεγιστοποιώντας την όταν είναι χαμηλή.
  • Αποφυγή μπλακάουτ και λειτουργικών απωλειών
  • Βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών EV, ενισχύοντας την κινητικότητά τους
  • Ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και λιγότερο δαπανηρή συντήρηση
  • Απλοποίηση της διαχείρισης συνδρομητών/οδηγών

Η μάξιμουμ δυνατότητα στην ενεργειακή υποστήριξη των ηλεκτρικών οχημάτων, δεν είναι μόνο θέμα υποδομής αλλά διαχείρισης. Το EVlink Load Management System της Schneider είναι ο «από μηχανής θεός» που κάνει αυτό ακριβώς… Αξιοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή και σου δίνει την ευελιξία να ανταποκριθείς στην αύξηση της ζήτησης σε φορτίο.

Μάθετε περισσότερα για το EVlink Load Management System στη σελίδα της Schneider Electric.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube