Γλυφάδα: Έκλεψαν λάστιχα, ζάντες και φρένα από Lamborghini, αφήνοντάς την πάνω σε τούβλα!

Γλυφάδα: Έκλεψαν λάστιχα, ζάντες και φρένα από Lamborghini, αφήνοντάς την πάνω σε τούβλα!

Μια Lamborghini Huracán Spyder έπεσε θύμα ληστών στη Γλυφάδα, με τον ιδιοκτήτη της να την αντικρύζει πάνω σε τούβλα χωρίς ελαστικά, ζάντες και φρένα.

Άφωνος έμεινε ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Huracán Spyder όταν αντίκρυσε το πολύτιμο αυτοκίνητό του επάνω σε… τούβλα, με τα ελαστικά, τις ζάντες και τα εμπρός δισκόφρενα να έχουν ξηλωθεί! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γλυφάδα αργά το βράδυ της Δευτέρας (31.1.2022) ξημερώματα Τρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, θύμα της απίστευτης κλοπής είναι επενδυτής και ιδιοκτήτης του Arabica TV, Adnan Yassine. Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας εδώ και τρεις μήνες μένει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις ακινήτων. 

Lamborghini Huracán Spyder

«Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ. Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για τη δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων. Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβγαλαν για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά. Όλα αυτά σε μια Lamborghini Huracán, είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ. Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω άκρη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο newsit.gr.

«Πριν από λίγους μήνες έκλεψαν το διαμέρισμα και ενός φίλου μου που είναι διάσημος Λιβανέζος τραγουδιστής. Έχω μείνει έκπληκτος διότι η Γλυφάδα είναι ακριβό προάστιο και όλα αυτά γίνονται μέσα στον δρόμο, στις γειτονιές, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια», συνέχισε ο Yassine.

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube